Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Speel Shitzooi: Snel Geld – Een interactieve film waarin jij de keuzes maakt!

Blog

Speel Shitzooi: Snel Geld – Een interactieve film waarin jij de keuzes maakt!

Katwijkers zijn trots op hun jongeren en willen dat ze opgroeien in een veilige omgeving. Toch zien we dat jongeren vandaag de dag makkelijker worden verleid door criminelen. Daarom is Shitzooi: Snel Geld ontwikkeld!

Het is een interactieve film waarin jij de keuzes maakt en het verloop bepaalt. Het vertelt een meeslepend verhaal over echte ervaringen van jongeren en hulpverleners.

Speel de game hier!

Shitzooi: Snel Geld nu beschikbaar voor alle Katwijkers

Omdat het programma bij jongeren een groot succes is willen we het delen met ouders, grootouders en andere opvoeders. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor de veiligheid van onze jongeren. Het programma is toegankelijk gemaakt voor deze doelgroep door de film op te splitsen in meerdere kleine stukken. Daardoor hoef je niet alles in één keer te bekijken, maar kun je dit op je eigen tempo doen.

Shitzooi: Snel Geld biedt de unieke mogelijkheid om zelf te ervaren wat jongeren in Katwijk en heel Nederland doormaken. De film geeft een stem aan de jongeren, waarbij ze hun echte verhalen delen. Het is een uitnodiging om samen in hun wereld te stappen en inzicht te krijgen in de uitdagingen die ze dagelijks tegenkomen. Maar naast de uitdagingen laat de film ook zien op welke manier ze hulp kunnen krijgen en problemen kunnen oplossen voordat ze uit de hand lopen.

We nodigen iedereen uit om de film te kijken en dagen iedereen uit om te ervaren hoe het is voor onze jongeren om op te groeien in een tijd waarin de beren op de weg steeds groter worden. Voor meer informatie en om de interactieve film te bekijken, ga naar www.digitaalpleinkatwijk.nl/speelsnelgeld. Samen kunnen we bouwen aan een veilig Katwijk voor onze jongeren. ‘It takes a village to raise a child.’

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X