Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Schuit Benefietfestival succesvol

Blog

Schuit Benefietfestival succesvol

De Schuit mag van de Gemeente Katwijk verbouwen, en daar is zij maar al te blij mee! Naast het vele geld dat de gemeente hiervoor ter beschikking stelt, proberen medewerkers van De Schuit zelf ook geld in te zamelen om zaken zoals het interieur te kunnen bekostigen. Daarom vond er afgelopen zaterdag een benefietfestival plaats waarbij lokale bands een optreden gaven.

Het is een geweldige avond geworden. De zaal was afgeladen, soms moest men buiten even blijven wachten omdat er niemand meer bij kon. De optredende bands zorgden voor een gezellige avond met gevarieerde muziek. De Schuit bedankt Daily Fire, The Dead Rudolfs, Incease, Gratis Bier en alle vrijwilligers voor het mogelijk maken van deze avond!

We hebben geprobeerd iedereen zich een beetje te laten thuisvoelen. Voor de bands is dit over het algemeen wel gelukt; de bandleden waren veelal enthousiast over hun ontvangst in De Schuit, backstage was het gezellig en misschien mede daardoor waren de optredens nog leuker en aanstekelijker dan ze al zouden zijn! Op deze website zijn uiteraard foto’s te bekijken. Welk bedrag we op deze avond hebben opgehaald, is nog niet bekend. Natuurlijk houden we je op de hoogte.

De Schuit sluit in het voorjaar haar deuren (wanneer precies wordt later duidelijk) om te gaan verbouwen. In die tijd willen wij onze (oud-)bezoekers iets om handen geven zolang ze de Schuit niet in kunnen. Daarom zijn we bezig met een Schuitkrant. Ja ja, hij is terug van weggeweest! Het wordt een eenmalige uitgave en een bewaarexemplaar vol met herinneringen, (oude) grappen en informatie waarvan je niet altijd weet wat je er mee moet. Heb jij nog leuke input voor ons? Een heel betoog, een one-liner of limerick, een tekening of memorabele foto? Stuur je input naar info@deschuit.nl. Wij zorgen ervoor dat deze een mooi plekje in de Schuitkrant krijgt.

www.deschuit.nl

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Laat een reactie achter

X