Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Rock4Life Oudejaarsparty opnieuw groot succes – foto’s jlfotografie.nl

Blog

Rock4Life Oudejaarsparty opnieuw groot succes – foto’s jlfotografie.nl

Foto’s door Jan Louis, jlfotografie.nl. Verslag door: Rock4Life

Vrijdag 30 december jl. organiseerde Rock4Life voor de tweede maal een succesvolle Oudejaarsparty in Tripodia Katwijk. Met op de bühne eLBee en Van Beukenstein was het genieten geblazen voor de bezoekers.

Honderden rockliefhebbers waren naar Tripodia gekomen om te kunnen genieten van de optredens van beide bands. Niet alleen de muziek, maar ook het ontmoeten van de vele ( oude ) bekenden staat centraal deze avond.

De Katwijkse band eLBee opende de avond en met hun energieke optreden stond de zaal binnen een mum van tijd op z’n kop. Zanger Richard van der Plas sprong tijdens het optreden regelmatig spontaan tussen het publiek om het feest van dichtbij mee te maken. Met het opzwepende nummer Killing in the name van Rage against the machine kwam er na anderhalf uur een eind van opnieuw een succesvol optreden.

Na de bandwissel was het de beurt aan Van Beukenstein, de band die vorig jaar ook op de Oudejaarsparty speelde. De band opende heel toepasselijk met The boys are back in town, een klassieker van Thin Lizzy. De band speelde weer ijzersterk en sommige bezoekers beweerden zelfs dat het nog beter was dan het jaar ervoor. Hoogtepunten waren o.a. No more tears van Ozzy Osbourne met een geweldige respons vanuit de zaal, en de perfecte uitvoering van Child in Time van Deep Purple.

De sfeer in Tripodia was ook dit jaar weer perfect en de volgende Oudejaarsparty staat daarom ook alweer gepland, zaterdag 29 december Rock4Life Oudejaarsparty 2012 !

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X