Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Review theatervoorstelling F(r)ame

Blog

Review theatervoorstelling F(r)ame

Vanavond spelen jongeren de theatervoorstelling F(r)ame in Scum. Stagiaire Naomi nam gisteren alvast een kijkje tijdens de besloten voorstelling voor genodigden in Scum.

Gisterenavond stonden de jongeren van Welzijnskwartier te schitteren op het toneel in Scum. Samen met jongerenwerker Larissa hebben ze hun voorstelling ‘F(r)ame’ gepresenteerd.

De voorstelling speelt zich af in een museum met levende schilderijen. De directeur heeft een social media expert ingeschakeld om meer bezoekers naar het museum te krijgen. Er komt een actie waar bezoekers een geldbedrag kunnen winnen als ze een foto met een schilderij op social media plaatsen. Terwijl steeds meer verschillende type mensen langslopen heeft iedereen een vooroordeel over de schilderijen, wat allemaal niet klopt. De boodschap die de jongeren met humor wilden overbrengen is dat vooroordelen gevaarlijk zijn en je ze beter thuis kan laten.

De zaal zat vol met onder andere familie en vrienden van de jongeren. Aan het einde van de voorstelling kregen de jongeren een oorverdovend applaus.

Door: Naomi

Gaat dat zien, gaat dat zien. Vanavond spelen de jongeren de voorstelling weer in Scum. Zaal open om 19 uur, aanvang voorstelling om 19:30 uur. De toegang is gratis! Meer info en foto’s hieronder.

Foto’s generale repetitie Theatervoorstelling F(r)ame!

Theatervoorstelling door jongeren F(r)ame!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X