Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Foto’s generale repetitie Theatervoorstelling F(r)ame!

Blog

Foto’s generale repetitie Theatervoorstelling F(r)ame!

Foto’s door Paul van Houten

Drukke bende in Scum gisterenavond want de jongeren van de theatervoorstelling F(rame) hadden generale repetitie voor de voorstellingen van vandaag en morgen.

Eerst werd alle techniek en licht doorgenomen en daarna speelden ze de voorstelling in zijn geheel voor een lege zaal om goed te oefenen.

Vanavond spelen ze de voorstelling voor het eerst voor een publiek bestaande uit vrienden, familie en andere genodigden. Morgen is de voorstelling ook voor het overige publiek toegankelijk. Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 21 april 2023 om 19:30 uur in jongerencentrum SCUM aan de Noordduinseweg 3 in Katwijk. De deuren openen om 19:00 uur en de entree is gratis. Aanmelden is niet nodig, maar wees op tijd, want vol is vol!

Het wordt een knaller van een theaterproductie met leuke kostuums, decors en alles erop en eraan. Het was gisteren al duidelijk te merken dat de jongeren, de vrijwilligers van Scum en hun begeleiders er onwijs veel tijd en moeite hebben ingestoken om er een top theatershow van te maken.

Gaat dat zien! Gaat dat zien!

Onderaan het bericht van je vast wat foto’s om in de stemming te komen…

Theatervoorstelling door jongeren F(r)ame!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X