Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /AFGELAST! Pak het op! Doe mee met de Landelijke Opschoondag

Blog

AFGELAST! Pak het op! Doe mee met de Landelijke Opschoondag

Zaterdag 21 maart is het ‘Landelijke Opschoondag’. In de week voor de Landelijke Opschoondag (16 t/m 23 maart) worden er door bewoners, verenigingen en bedrijven in het hele land schoonmaakacties georganiseerd om zwerfafval in de openbare ruimte op te ruimen. Zo ook in de gemeente Katwijk. Helpt u ook mee? Organiseer een schoonmaakactie, of help mee bij een actie in uw straat of buurt. Bij de gemeente kunt u alle nodige materialen lenen. Zo pakken we zwerfafval in Katwijk samen op!

Schoonmaakactie aanmelden
Iedereen die in de gemeente Katwijk mee wil doen met de Landelijke Opschoondag kan een schoonmaakactie bedenken en deze tot 16 maart aanmelden via www.katwijk.nl/zwerfafval. U krijgt dan grijpers, handschoenen, afvalringen, vuilniszakken en eventueel posters, zodat u de schoonmaakactie onder de aandacht kan brengen in de buurt. U kunt zich natuurlijk ook aansluiten bij een schoonmaakactie van iemand anders. Wilt u weten welke acties worden georganiseerd? Mail dan naar zwerfafval@katwijk.nl. Het verzamelde afval kunt u in uw grijze minicontainer weggooien. Pas dit niet? Dan kunt u een afspraak maken met de gemeente via zwerfafval@katwijk.nl, zodat de zakken met zwerfafval opgehaald worden.

Supporter van Schoon
De Landelijke Opschoondag wordt georganiseerd door Nederland Schoon, een stichting die kennis verspreidt over het tegengaan van zwerfafval. De gemeente Katwijk steunt Nederland Schoon als Supporter van Schoon en wil samen met bewoners zwerfafval aanpakken en zorgen voor een schone en fijne omgeving. Meer informatie over de Landelijke Opschoondag vindt u op www.nederlandschoon.nl. Meer informatie over de Katwijkse zwerfafvalaanpak vindt u op www.katwijk.nl/zwerfafval.

Persbericht Gemeente Katwijk

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X