Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona1 /OPROEP: ga niet met groepen de straat op!

Blog

OPROEP: ga niet met groepen de straat op!

Voor de hardhorenden, wegkijkers, schijthebbers en andere ‘boeit me niet’ figuren!

ER. IS. EEN. CORONA. CRISIS.

Hou hier rekening mee!

We snappen dat je graag je vrienden wilt blijven ontmoeten en achter de jongens en/of meiden aan wil, maar doe dat online.
Samenscholing in grote groepen is niet toegestaan!

Jij hoeft dan zelf niet per se doodziek te worden van corona, maar je brengt je (groot) ouders, ooms/tantes en buren in groot gevaar als je schijt hebt en in grote groepen de straat op blijft gaan.

De politie begint het aardig zat te worden, de eerste HALT-straffen zijn al uitgedeeld en het jongerenwerk Welzijnskwartier loopt de poten onder hun lijf vandaan om jullie overal op straat en hangplekken op de risico’s van corona te wijzen en weer weg te sturen. Dit valt zo niet vol te houden!

Gebruik [insert krachtterm] je verstand! Werk mee. Dan komen we met zijn allen deze crisis weer te boven.

Nog een oproep aan ouders: Ga/blijf in gesprek met je puber over de risico’s van het Corona virus en zorg dat ze zich zo goed mogelijk bewust zijn van hun eigen handelen!

Wat jij moet weten over het Coronavirus

Politie is overlastjeugd meer dan zat

Ook vanavond (donderdag 19 maart) waren wij vanuit het jongerenwerk actief aanwezig op straat! Weer veel jongeren gesproken op diverse plekken, onder andere bij het Cruyff Court, de Zanderij en omgeving, het voetbalveldje bij Salem en de wijk Rijnsoever.Oproep aan ouders: Ga/blijf in gesprek met je puber over de risico’s van het Corona virus en zorg dat ze zich zo goed mogelijk bewust zijn van hun eigen handelen!

Geplaatst door Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV op Donderdag 19 maart 2020

Geschreven door:   Redactie

Comment: 1

 • Corina

  Beantwoorden 20/03/202021:48

  Oké helemaal Mee eens!!
  Maar dit geld ook voor de vrijdag markt die vandaag zwaar bezocht werd door 90% : 65+ jaar mensen
  Hoe moet ik mijn PUBER zoon uitleggen als volwassen groepen winkelen in het dorp! Of toch nog hun haren willen verven , knippen
  Nageltjes willen lakken , wimperextensions bijvullen
  Ik kan nog doorgaan ….
  Ik ben met man en macht bezig mijn puber zoon dit verhaal uit te leggen en binnen te houden, maar moeten we als volwassen mensen niet eerst het voorbeeld geven aan deze groep jongeren? (Die in een leeftijd zitten die zeer egoïstisch is???)
  Is maar een idee hoor …!!!!

Laat een reactie achter

X