Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Open Dagen Middelbaar Beroeps- of Hoger Onderwijs Katwijk (e.o.)

Blog

Open Dagen Middelbaar Beroeps- of Hoger Onderwijs Katwijk (e.o.)

Alle open dagen voor het kiezen van jouw vervolgopleiding in Katwijk en regio

Ben jij druk bezig met het zoeken van de geschikte opleiding voor jou, maar weet je niet hoe? Neem een kijkje op scholen door naar open dagen te gaan en maak kennis met de nieuwe gangen van jouw toekomst.

Probeer goed van te voren na te denken over wat jouw wensen en interesses zijn. Zo heb je een richtlijn tijdens het ontdekken van verschillende opleidingen. Maar laat je ook zeker informeren over studies waar je in eerste instantie niet geïnteresseerd in bent, dit kan nieuw perspectief bieden.

Door verschillende corona maatregelen kunnen open dag anders zijn dan gewoonlijk. Handig om te weten wat de regels en afspraken nu zijn voor informatie avonden, open- en inloop dagen.

Hieronder vind je een overzicht met informatie, tijden en meer. Wil je je verder verdiepen? Klik dan op de links om naar de website te gaan van de school.

Veel succes!

STC Mbo College Katwijk Open dagen

Vanaf 17 tot 25 november kun je op dinsdag- en donderdagen tussen 15.30 uur en 16.30 uur live kennis maken met de mbo-opleidingen die het STC mbo College biedt. Hier kun je kiezen aan welke live-sessie jij mee wilt doen.

Daarnaast zijn er verschillende open dagen op het STC College Katwijk. De data zijn als volgt: 2 december 15.00-20.30, 30 januari 10.00-15.00, 10 maart 14.00-20.00, 16 april 17.00-20.30 en als laatste 2 juni van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Voor de open dagen moet je je van te voren registreren, waar dit kan is nog niet duidelijk. Maar houdt deze website goed in de gaten voor verdere informatie over de registratie en veranderingen rond om de open dagen.

Mbo Rijnland Leiden Open Dagen

Tijdens de beleefweek op het Mbo Rijnland van 7 december tot 11 december leer je het onderwijs online kennen. Op de site vind je later meer informatie over de beleefweek.

En 6 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur ben je welkom op de open dag!

Voor ouders is er op 21 januari een online informatie moment die duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur.

I.v.m. corona is het van belang dat je je aanmeld voor de dag dat jij langs wilt komen. Dit kan je doen door bij de voorlichtingskalender een keuze te maken uit de bovenstaande evenementen en je daar aan te melden.

Hogeschool Leiden Open dagen

Twijfel je over je studiekeuze of heb je vragen over Hogeschool Leiden neem dan deel aan de online open dagen. Deze zijn op 12 december (10.00-16.00), 6 februari en 10 april.

Daarnaast zijn er de informatieavonden. Deze gaan voornamelijk over masters, deeltijdopleidingen enzovoort. De infomomenten vinden online plaats op 18 november(18.00-21.00), 12 januari en 11 mei.

Hier https://email.hsleiden.nl/lp/online-open-dag-12-december-2020 kun je je aanmelden voor de eerst volgende open dag en hier voor de informatieavond.

Universiteit Leiden open dagen

Van 23 tot en met 27 november kun je door hoorcolleges, werkgroepen en een virtuele rondleiding kennis maken met de verschillende opleidingen en de Uni zelf. Meld je hier aan voor deze Webinar week.

Verder vind hier de data van alle (online) meeloopdagen die Universiteit Leiden organiseert.

 

Ben je er nog niet uit welke opleiding je wilt gaan doen, kijk je liever voor andere locaties of ben je gewoon benieuwd check dan deze link voor meer Mbo’s.

Hier vind je meer over andere Hbo’s.

Via deze site krijg je meer universiteiten voorgeschoteld.

Moeite met het maken van jouw studiekeuze? Dat snappen we, lees daarom hier hoe jongeren (die jou voorgingen) denken over studiekeuzes, opleidingen enzovoort.

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X