Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Nieuwe boekenblogger Joost (NerdyGeekyFanboy) stelt zich voor

Blog

Nieuwe boekenblogger Joost (NerdyGeekyFanboy) stelt zich voor

We hebben een nieuwe blogger bij Kattuk.nl met een gigantische liefde voor het lezen van boeken.

En dat wil hij met jullie delen!

Vanaf vandaag schrijft Joost Zuijderduijn, ook wel bekend als NerdyGeekyFanboy. om de twee weken een nieuw blog over voornamelijk Young Adult-boeken. In zijn geheel eigen stijl geeft hij tips en maakt jullie enthousiast om zelf ook (meer) te gaan lezen.

In zijn eerste blog hieronder stelt hij zich aan jullie voor….

Nu al benieuwd wat en waarover hij nog meer schrijft?
Check dan snel zijn eigen site NerdyGeekyFanboy 

Het woord is aan Joost…..

Kattuk.nl blogs NerdyGeekyFanboy

Blog 1: Introductie

Hallo allemaal!

Mijn naam is Joost Zuijderduijn, een rasechte Kattukker die doordeweeks Rotterdam onveilig maakt. Ik ben 23 jaar oud, studeer in mijn derde jaar van de studie Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ik ben lid van het Rotterdamsch Studenten Gezelschap en ik geef vaak bijles aan middelbare scholieren in verschillende vakken. Op het eerste gezicht leef ik een normaal studentenleven, maar er schuilt veel meer achter mijn studie. Ik ben namelijk een grote nerd, een gigantische geek en een enthousiaste fanboy, wat ik graag laat zien in mijn blog NerdyGeekyFanboy.

Mijn moeder is bibliothecaresse, dus vanaf kleins af aan ben ik veel gaan lezen. Tijdens de middelbare school las ik graag boeken zoals Harry Potter, waarin ik me kan wanen in een magische wereld. Uiteindelijk is mijn leessmaak ook verbreed met wat mee realistische verhalen en spannende thrillers, maar ik ben altijd blijven houden van de Young Adult-boeken. Deze boeken hebben als kenmerk dat je een hoofdpersoon volgt van rond de vijftien à twintig jaar, zoals De Hongerspelen, Divergent en The Maze Runner. Ik ben een echte leesfanaat, aangezien ik de afgelopen jaren gemiddeld 150 boeken lees per jaar! Vier jaar geleden besloot ik dat ik mijn liefde voor boeken wilde verspreiden, dus begon ik met mijn eigen boekenblog.

Naast boeken wilde ik mijn enthousiasme voor andere dingen delen, zoals series, films, muziek, games, conventies, cosplay en meer. Hierdoor besloot ik dat ik ging bloggen onder de naam NerdyGeekyFanboy, zodat ik over al mijn passies kon bloggen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier! Door het bloggen bezocht ik veel conventies zoals Dutch Comic Con, heb ik veel bekende auteurs ontmoet en heb ik veel samenwerkingen met uitgeverijen. Ook kreeg ik een economische stage bij uitgeverij Blossom Books, waar ik nu ook al een aantal maanden voor werk.

Naast al mijn bezigheden als student en blogger, ga ik de komende tijd ook blogs schrijven voor Kattuk.nl. Wat je kan verwachten? Veel berichten over vele geweldige YA-boeken! Ik zal veel boekentips geven waardoor zelfs de grootste boekenhater weg gaat zijn van het lezen van YA-boeken, want lezen is een geweldige hobby. De YA-boekenwereld is ook erg groot, zowel offline als online, dus lezen is een hele interactieve ervaring waar ik je graag veel over vertel! Kijk dus zeker uit naar wat blogs waarin ik je erg enthousiast kan laten maken voor YA-boeken!

Tot snel!

Groetjes,

Joost Zuijderduijn (NerdyGeekyFanboy)

Logo NerdyGeekyFanboy Header

Geschreven door:   NerdyGeekyFanboy

Geen reacties

Laat een reactie achter

X