Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Netwerkbijeenkomst over eenzaamheid jongeren

Blog

Netwerkbijeenkomst over eenzaamheid jongeren

Jongeren vaker eenzaam dan ouderen. Wie had dit vijf jaar geleden kunnen voorspellen? Sprak men over eenzaamheid, dan sprak men over ouderen. Als start van de Week van de Ontmoeting is op woensdag 20 september van 17:00 tot 20:00 uur is de jaarlijkse inspiratiebijeenkomst van het netwerk Eenzaamheidsbestrijding Katwijk in de Roskam in Katwijk.

Inmiddels is er meer kennis over hoe eenzaamheid ontstaat, wat er gebeurt in de hersenen en hoe je eenzaamheid kunt aanpakken. Kennis die we graag willen delen tijdens onze jaarlijkse interactieve netwerkbijeenkomst.

Eenzaamheid onder jongeren

We besteden dit keer extra aandacht aan de jeugd. Hoe ervaren zij eenzaamheid en wat werkt voor hen? Er is een netwerkdiner en een zestal inspirerende pitches. Tevens is er voldoende ruimte om door te praten en nieuwe ideeën en connecties op te doen. Belangrijk, want eenzaamheid bestrijden we alleen met elkaar. Met medewerking van Maatjesopmaat, Annet Gijsman (eenzaamheidsexpert), Join Us, EXpeX, Gemiva/Het Raamwer, Welzijnskwartier en de gemeente Katwijk.

Op woensdag 20 september van 17.00 tot 20.00 uur in de Roskam.
Aanmelden verplicht voor 16 september via frontoffice@welzijnskwartier.nl

Deze bijeenkomst is onderdeel van de Doe Mee Weken, en start van de Week van de Ontmoeting. Kijk op www.doemeeinkatwijk.nl voor het volledige programma over deze week en DOE MEE! Iedereen is van harte welkom.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X