Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /Meet and Greet met jongeren van de politiek

Blog

Meet and Greet met jongeren van de politiek

Meet and Greet met jongeren van de politiek!
Op 26 februari om 21:30 in de Pocket.Zetel 34 vindt het van groot belang dat iedere Katwijker vanaf 18 jaar gaat stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart.

Maar op wie? En waarom? 

Om jongeren te helpen antwoord te krijgen op deze vragen organiseert Zetel 34 op vrijdagavond 26 februari een Meet and Greet met jonge politici in Poolcentrum The Pocket aan de Badstraat in Katwijk. Van elke politieke partij is een jongere van de kieslijst aanwezig om uit te leggen waarom je nu juist op hem of haar moet stemmen!

Verder kunnen jongeren met de politici in discussie over zaken die ze aan het hart gaan. Bijvoorbeeld uitgaan in Katwijk, verhoging van de leeftijd om alcohol te mogen kopen/drinken, hangplekken, woningtekort, enzovoorts.

 De volgende aspirant-raadsleden doen mee:
Arjan van der Hout, CDA
Nadine de Koning, GemeenteBelangen
Gerard Mostert, ChristenUnie
Buis de Jong, SGP
Edwin de Mol, VVD
Matthijs van Tuijl, PvdA
Bastiaan Zuyderduyn, DOEL

Dus ben jij nog een zwevende kiezer en heb je geen idee waar je op 3 maart op moet gaan stemmen, of heb je gewoon zin in een gezellige avond met jonge politici, kom dan op vrijdagavond 26 februari naar The Pocket.  Wij zijn er vanaf 21:30!! Tot dan!

Meer informatie over de verkiezingen en de activiteiten van Zetel 34 is te vinden op: www.kattuk.nl Zo organiseert Zetel 34 op 2 maart een politieke markt voor leerlingen van 6 VWO van het Andreascollege en zorgt Zetel 34 ervoor dat in de weken voor de verkiezingen op Kattuk.nl voor jongeren interessante informatie met betrekking tot de verkiezingen te vinden is.

Op Kattuk.nl is ook een poll te vinden waar jongeren aan kunnen geven op welke partij ze gaan stemmen op 3 maart.

Geschreven door: Nadine

Geen reacties

Laat een reactie achter

X