Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Krush Radio knalt het nieuwe jaar in met Delta!

Blog

Krush Radio knalt het nieuwe jaar in met Delta!

Delta, zo heet de locatiestudio waarin Krush Radio de vier dagen voor Oud en Nieuw gaat draaien! De vetste muziek zal worden gedraaid vanaf het Scumterrein! Ook komen er veel gasten langs, zoals bandjes, wethouders, dj’s en zal er een debat worden gehouden!

Delta
Krush Radio zag wel wat in een samenwerking met SKA, na een lange brainstormsessie kwamen ze op het idee om een box neer te zetten waaruit radio kan worden gemaakt. Deze ‘box’ zal op het Scumterrein staan vlak naast Scum zelf. De DJ’s van Krush Radio zullen 24/7 radio maken om de luisteraars en natuurlijk de vrijwilligers van Scum te vermaken en bezig te houden met lekkere muziek.

De gasten
Tijdens de live uitzendingen zullen er veel gasten langskomen en wordt er live muziek gemaakt. The Rudolfs, Band & Breakfast, Quibuz en Rockstar zullen live komen spelen. Ook verschillende dj’s van Alpha en Charlie en DJ Mystica zullen langskomen om te draaien! Daarnaast zal wethouder Daan Binnendijk zijn carrière als dj starten in Delta!

Oudejaarsdebat
Het debat van Zetel34 dat op 29 december op het Scumterrein plaatsvindt zal live worden uitgezonden door Krush Radio. Dit debat is speciaal voor en door jongeren, de volgende onderwerpen zullen voorbijkomen: alcohol 18+, meer blauw op straat, latere sluitingstijden, nieuwe discotheek of bioscoop en of SKA te duur wordt. Ook wordt op deze avond de beste politicus van 2010 worden bekendgemaakt!

Flyeren
Om Delta naamsbekendheid te geven gaat Krush Radio vanavond het dorp in om te flyeren! Grote kans dus dat je ze tegenkomt!

Wil jij Delta nou ook zien? Kom dan vanaf 28 december langs op het Scumterrein en haal meteen je muntjes voor het Oud en Nieuwfeest!!

Geschreven door: KrushRadio

Geen reacties

Laat een reactie achter

X