Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Koningsnacht uit tips

Blog

Koningsnacht uit tips

Woensdag 26 april is de dag voor Koningsdag en dat betekent feest! Had jij nog geen plannen? Maak je geen zorgen in Katwijk is natuurlijk weer genoeg te doen! 

Kermis  

Het was nog even de vraag waar die zou komen, maar zoals gewoonlijk staat de kermis op het parkeerterrein Zuidduinen, dit wil je niet missen! De kermis is geopend van donderdag 20 april tot en met zaterdag 29 april van 14.00 tot en met 23.00 uur. Op Koningsdag start de kermis om 09.30 uur. Op maandag 24 april is er een speciale ‘prikkelarme’ middag van 14.30 tot 18.30 uur. Op zondag is de kermis gesloten. 

Bonje  

In samenwerking met Scum heeft Bonje weer een mega leuke avond in petto! Deze avond zal opbouwend worden gedraaid van house naar techno, voor de line up KLIK HIER . Dit willy niet missen, voor kaarten KLIK HIER

Kattukse Nach 

Een te gekke Kattukse muziekavond! Voor de laatste keer gehouden in 2019, maar nu weer terug van weggeweest: de Kattukse Nach met rasechte Kattukse artiesten.                                                                                              

Johnny Cash, in Katwijk en wijde omtrek beter bekend als Johnny Ceesh, is een te gekke kattukse tribute band met echte ‘barmuziek’. Met meezingers van oa Johnny Cash, Dubliners, Dire Straits etc. is dit een band om heerlijk bij uit je dak te gaan! Wil je dit niet missen? Voor kaarten KLIK HIER.

Derde helft  

We kennen allemaal het fenomeen de derde helft na een wedstrijd, dorstig en zin in een feestje, dat slaat dan ook de spijker op z’n kop. Met een uitgebreid repertoire aan muziek belooft het weer een gezellige avond te worden. De Derde Helft brengt feestelijk sferen met zich mee. Mis dit niet en koop je kaartjes bij De Roskam en Luijten.  Voorverkoop 5 euro, 7.50 euro aan de deur.  

Barry Badpak 

In Café Den Blauwe Bock komt de enige echte Barry Badpak jullie verzorgen van een gezellige avond. Na dit feestje moet je je vrienden de club UITSJOUWEEE…Tot dan! 

Pubquiz 

Weet jij alles over het Koningshuis- Nederlandstalige Muziek- Vaderlandse Geschiedenis etc.? Dan ben jij op deze gezellige avond in De Voorhof aan het juiste adres! Deelnemen kan in een team tussen 2 en 6 personen. Meedoen kost € 12,50 per team voor leden van Oranje Vereniging Rijnsburg en € 25,- per team voor niet-leden (pinnen is mogelijk). 

Voor tickets KLIK HIER of bij de entree van De Voorhof- neem je ledenpas mee. Let op: VOL=VOL. De zaal is open vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur start het programma. 

The Safe 

KINGSNIGHT & KINGSDAY! Het is bijna zover. Kom tijdens Koningsnacht keihard feestvieren in @clubthesafe en eindig je Koningsdag-geslenter bij je oude vertrouwde clubje! Met 5 shotjes voor maar 10,-. Wij gaan feestvieren als nooit tevoren. Oh ja, geen tickets nodig. KINGSNIGHT 22.00 – 02.00 KINGSDAY 20.00 – 02.00 

Dit waren ze dan de Koningsnacht uit tips van dit jaar,

Ben jij ook benieuwd wat er allemaal op Koningsdag te beleven is, lees dan ook de Koningsdag uit tips!

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X