Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Koningsdag uit tips

Blog

Koningsdag uit tips

Donderdag 27 april is het weer Koningsdag en dat gaan we vieren! Er zijn weer genoeg leuke dingen te doen in Katwijk en om het jou makkelijker te maken hebben we het in een rijtje gezet. 

Kermis  

Het was nog even de vraag waar die zou komen, maar zoals gewoonlijk staat de kermis op het parkeerterrein Zuidduinen, dit wil je niet missen! De kermis is geopend van donderdag 20 april tot en met zaterdag 29 april van 14.00 tot en met 23.00 uur. Op Koningsdag start de kermis om 09.30 uur. Op maandag 24 april is er een speciale ‘prikkelarme’ middag van 14.30 tot 18.30 uur. Op zondag is de kermis gesloten. 

Koningsdag Festival   

Op donderdag 27 april staat de Dwarsstraat van 12h00 – 18h00 weer vol met enthousiaste mensen voor het jaarlijkse gratis Koningsdag Festival van De Schuit. Dit jaar hebben we weer een groot feest met 4 fantastische acts op ons podium. Voor de line up KLIK HIER  

Koningsdag Bingo

Tradities zijn er om in ere te houden. Voorafgaand aan ons Koningsdag Festival houden wij dus ook weer een voortreffelijk Koningsdag Bingo! Begin je vrije dag ontspannen, neem je kinderen mee en maak kans op leuke prijsjes! We hebben ook koffie, thee en gebak.
De presentatie ligt wederom in handen van het komische duo Richard Vink en Leendert van Duijn! Van 10:00-11:15 uur @ De Schuit

Huis van Oranje 

Van 13:30-20:00 uur is er een koningsdag feest in het Huis van Oranje met verschillende artiesten! Met onder andere: Barry Badbak, Dj Martiens, Guus Meeuwis en Tina Turnen look a like. Mis dit gratis feestje niet!  

Vuurwerk  

Net als vorig jaar, word ook dit jaar koningsdag afgesloten met een vuurwerkshow. Het vuurwerk wordt afgesloten op het strand. Wil je dit bewonderen? Zorg dat je om 22:45 uur op de boulevard bent, de show duurt tot 23:15 uur.  

Koningsmarkt 

Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de Koningsmarkt niet. Op de Koninginneweg hopen de vele kraamhouders u weer te begroeten. 

Van versgebakken stroopwafels tot gipsen beeldjes, van poffertjes tot bed mode, van herenkleding tot zelfgemaakte strandhuisjes, van poppenkleertjes tot gipsen beelden en nog veel meer, het is allemaal te vinden op de gezellige Koninginneweg. Neem gelijk ook even een kijkje bij Montmartre aan Zee op het plein van de Farelschool. 

Voor het volledige programma van Oranjevereniging Katwijk aan Zee KLIK HIER

Café De Branding 

In Café De Branding komen vanaf 15:00 uur verschillende bands jullie verzorgen van een gezellig middag met muziek. Line up: Cazzo Grosso Chicken Beef, The Flow en Grind. Toegang is gratis, tot dan!  

Casa Cara 

Wij kunnen niet wachten om er weer samen met jullie een fantastisch feestje van te maken! Onze deuren zijn vanaf 15:00 geopend! Met diverse artiesten en DJ’s kun je de gehele dag bij ons terecht voor een feestje. Dus trek je leukste oranje outfit aan en neem al je vrienden en familie mee naar de Cas! Van 15:00-02:00 uur.  

The Safe 

KINGSNIGHT & KINGSDAY! Het is bijna zover. Kom tijdens Koningsnacht keihard feestvieren in @clubthesafe en eindig je Koningsdag-geslenter bij je oude vertrouwde clubje! Met 5 shotjes voor maar 10,-. Wij gaan feestvieren als nooit tevoren. Oh ja, geen tickets nodig. KINGSNIGHT 22.00 – 02.00 KINGSDAY 20.00 – 02.00 

Den Blauwe Bock 

Ben je klaar om los te gaan met het Koningsdag feest!? Zet je oranje feestmuts op en maak je klaar voor een knallende middag en avond vol muziek, gezelligheid en ijskoud bier! 

Het feest begint om 15:00 uur met The Expired Faces! Deze rockende band brengt het dak van De Blauwen Bock eraf en zorgt ervoor dat de hele kroeg op z’n kop staat!  

Daarna neemt DJ Request het roer over van 18:00 tot 19:00. Deze legendarische DJ weet precies wat jij wilt horen, dus schroom niet om je favoriete nummers aan te vragen!  

En natuurlijk sluiten we af met de waanzinnige band Elbee van 19:00 tot 22:00! Bereid je voor op een avond vol plezier, dansen en de beste muziek van Nederland!  

Dus trek je oranje outfit aan, verzamel je vrienden en kom op 27 april naar de Blauwen Bock! Mis dit koninklijke feest niet!  

Dit waren ze dan de Koningsdag uit tips van dit jaar, een fijne dag allemaal!

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X