Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Katwijkse woningmarkt zit op slot! Praat mee met de VVD over wonen in Katwijk

Blog

Katwijkse woningmarkt zit op slot! Praat mee met de VVD over wonen in Katwijk

De woningmarkt in Katwijk zit op slot. Het huren of verkopen van een huis is ontzettend moeilijk. Jongeren hebben geen toegang als starter en moeten vaak jaren wachten op een sociale huurwoning. Ook zijn er in Katwijk te weinig sociale huurwoningen en al helemaal geen vrije sector woningen.

Daarnaast is er een grote groep ouderen die hun huis willen verkopen kunnen niet doorstromen naar huurwoningen die voldoen aan de wensen van wonen met zorg. Om nog maar niet te spreken over het woonverdeelsysteem (Woonzicht) waar veel mensen niets van snappen.

Op maandag 21 mei kunt u meepraten over wonen in Katwijk.

Hoe gaan woningbouwcorporaties en de gemeentelijke politiek hier mee om?
Hebben zijn plannen of oplossingen?
Welke rol kunnen banken en makelaars vervullen?

Op de avond zijn alle partijen aanwezig die iets met wonen te maken hebben. Op deze manier kunt u snel en makkelijk uw zorgen en wensen delen op het gebied van starters op de woningmarkt (koop en huur), ouderen als doorstromer, doorstromers van koop naar huur in de vrije sector en doorstromers van huur sociaal naar huur vrije sector.

Praat mee en geef aan wat uw wensen zijn, oud en jong zijn van harte welkom!

Deze thema-avond is de vierde in een reeks die elke laatste maandag van de maand met wisselende thema’s gehouden wordt. ‘Katwijk praat mee’ is een initiatief vanuit de VVD Katwijk. Het is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er in Katwijk gebeurt en nog moet gebeuren.

De vaste locatie is Grand Café Restaurant Brittenburg aan de Boulevard. U bent maandag 21 mei van harte welkom vanaf 19.30 uur.

De avond is gratis (ook de consumpties) en voor iedereen toegankelijk. Blijf niet aan de kant staan en praat mee. Laat de kans om uw mening en verwachtingen mee te geven aan de politiek niet voorbij gaan!

Meer informatie is ook te vinden op www.facebook.com/Katwijkpraatmee en op www.vvdkatwijk.nl.

Persbericht VVD

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comment: 1

  • margotje

    Beantwoorden 15/05/201211:30

    yeaaah gratis zuipe op koste van de vvd XD

Laat een reactie achter

X