Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /Katwijk praat mee: Jong in Katwijk: UPDATE! : Katwijk praat NIET mee!!

Blog

Katwijk praat mee: Jong in Katwijk: UPDATE! : Katwijk praat NIET mee!!

UPDATE!:

Maandagavond, grand café de Brittenburg… En nu maar wachten op de Katwijkse jongeren die willen meepraten over de politiek en gang van zaken in Katwijk. Alleen… die kwamen niet. Nouja, dat is overdreven, twee redacteuren van Kattuk.nl zijn wel gegaan en troffen daar een bijna lege ruimte aan. ZONDE! Dit is juist dé kans voor jongeren om zich te laten horen in de politiek. Meestal wordt er óver jongeren gepraat in plaats van mét! Iedereen was gisteren uitgenodigd in grand café de Brittenburg aan de Boulevard. De toegang en de consumpties waren zelfs gratis. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat jullie niet wisten dat de avond er was, dus gelukkig maar dat de avond verzet wordt!

De avond wordt nu half mei gehouden. Wil je meer weten? Kijk dan op de speciale pagina op Facebook, www.facebook.com/Katwijkpraatmee en praat alsnog mee. Kom allemaal!

…………………

Wat vindt jij van Katwijk? Mis jij iets? Een bioscoop misschien, of een loungebar? Vaak wordt er in de politiek over jouw gepraat en niet met jou. Op die manier verandert er natuurlijk nooit iets in Katwijk. Tijd om daar verandering in te brengen!

Op maandag 26 maart kun je meepraten over jong zijn in Katwijk. En het blijft uiteraard niet alleen bij praten. De aanwezige politieke partijen, waaronder de VVD, nemen jouw ideeën en voorstellen mee. Op deze avond kun je direct contact zoeken met de raadsleden. Makkelijker kan niet!

Daarnaast zijn er diverse andere organisaties aanwezig. Onderwerpen waarover je vragen kunt stellen zijn onder andere: onderwijs, uitgaan, werk en wonen.

Katwijk praat mee wordt iedere laatste maandag georganiseerd door de VVD Katwijk. De vaste locatie is Grand Café Restaurant Brittenburg aan de Boulevard. Je bent maandag 26 maart van harte welkom vanaf 19.30 uur. De avond is gratis (ook de consumpties) en voor iedereen toegankelijk. Blijf niet aan de kant staan en praat mee. Want jouw mening telt ook als er geen verkiezingen zijn!

Meer informatie is ook te vinden op www.facebook.com/Katwijkpraatmee

Bron: Katwijk praat mee: Jong in Katwijk(2012). Opgeroepen op maart 22, 2012, van www.vvdkatwijk.nl:https://vvdkatwijk.nl/actueel_13925/44689/

Geschreven door:Redactie

Comment: 1

Laat een reactie achter

X