Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Kattuk.nl Oliebollentest gewonnen door De Zeeverkenners

Blog

Het testteam

Kattuk.nl Oliebollentest gewonnen door De Zeeverkenners

Zeeverkenners absolute oliebollen eindbaas van Katwijk

We testen wat af bij Kattuk.nl. Pizza’s. shoarma, patat, kibbeling. Zolang je er een vette bek van krijgt willen wij het wel testen;)

‘Waarom dan geen oliebollen testen? Hoe vet is dat?  Zei de wijsneus die binnen elke organisatie wel te vinden is.

Klopt. Als je ergens een vette bek van krijgt is t wel van oliebollen. Slagvaardig als we zijn gingen we gelijk aan de slag en hebben we vanavond maar liefst vijf oliebollen getest. De 1 nog lekkerder dan de ander. En allemaal van de Katwijkse Zeeverkenners. Supersmakelijk, jammie, jammie, lekker hoor!! Heerlijk vers gebakken met deskundige hulp van Bakkerij Haasnoot en Den Dulk en gelijk na bakken door twee Zeeverkenners afgeleverd bij Kattuk.nl. Klasse!

Tuurlijk, er zijn op t dorp vast nog meer goede oliebollen te vinden bij andere kwaliteitsbakkers en gebakkramen. Echter…In dit geval gaat t niet alleen om hoe ze smaken, maar vooral ook om wie ze gebakken heeft.

Je bent volledig vrij om de nieuwe Hummer van de bakker op de hoek te sponsoren door het kopen van een aantal bollen in zijn etablissement. Beter sponsor je een paar boten (of in ieder geval wat verf;) waar de jongeren van de Zeeverkenners weer jarenlang plezier aan beleven in het beoefenen van hun hobby.

Bovenstaande in acht nemend kan het gedegen en uiterst ervaren testpanel niets anders dan concluderen dat er maar 1 absolute oliebollen eindbaas is in Katwijk en dat zijn de Zeeverkenners. Hun bollen zijn niet alleen lekker heerlijk en uiterst smakelijk sappig, ze dienen ook nog een doel.  Door het kopen van de bollen ondersteun je een vereniging waar wekelijks honderden jongeren plezier beleven. In een boot. Op het water. Met zijn allen. Wat wil je nog meer?

Wil je ze ook proeven?
Dat kan! Vanaf morgenavond (vrijdag) en zaterdag de hele dag lopen de verschillende groepen Zeeverkenners heel Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg af om de bollen aan de deur te verkopen. 25.000 in totaal.

Ook staan ze met een twaalftal kramen bij winkelcentra en op andere centrale plekken. Het kan niet anders dan dat je ze tegenkomt.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Een zakje met vijf oliebollen kost slechts € 2,80. Het is nog goedkoper als je twee zakjes (€ 5,00) of drie zakjes (€ 7,00) koopt.

Handige prijsinfo van de Zeeverkenners.
Bindende kooptip: jullie kopen gewoon bollen per twee zakjes, is 5 euro, hoeven zij ook niet met zakken vol wisselgeld over straat.

@Zeeverkenners: Goed. Bezig. Heel veel succes met jullie actie….

Geschreven door: Redactie

Laat een reactie achter

X