Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Interview met Andy Leibbrand (Deel 2)

Blog

Interview met Andy Leibbrand (Deel 2)

Vervolg van het interview met Andy Leibbrand

Welke boeken lees je zelf graag?
Ik heb altijd wel een boek liggen over geschiedenis of filosofie. Ter lering en vermaak. Verder lees ik graag thrillers met mysterieuze onderwerpen. Momenteel ben ik het apocriefe bijbelboek “het evangelie van Thomas” aan het lezen. Heel boeiend. Al zullen sommige conservatieve kerkvaders hier niet blij mee zijn.

Wie is jouw favoriete schrijver?
Dat zijn er meerdere. Stephen King en Tanith Lee staan bij mij hoog op het lijstje, vooral om hun vermogen om een verhaal echt spannend te maken, hoe ongeloofwaardig het soms ook kan zijn. En ze nemen geen blad voor de mond, dat staat mij ook wel aan.
Susan Smit schrijft heel mooi en inspirerend en om Ronald Giphart en Heleen van Royen kan ik dubbel liggen van het lachen

Wanneer verschijnt het boek? Waar is het te koop?
Het verschijnt eind februari en is in eerste instantie alleen te koop via internet. Mijn uitgeverij ‘free musketeers’ is er één van deze tijd en heeft een website waarop je het boek alvast kunt bestellen. (tijdelijk tegen een goedkoper tarief!).
Je kunt ook met mij contact opnemen: l.leibbrand@chello.nl

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X