Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Ingezonden Blog: Boodschappen Kampioen. Door Toby.

Blog

Ingezonden Blog: Boodschappen Kampioen. Door Toby.

Ingezonden Blog door Toby

Vandaag was ik in de kleine Digros in Katwijk-Rijn. Degene die net voor mij liep, naar de enige kassa die open was, was @Marteineken. @Marteineken inderdaad. Ik ken hem van Twitter, maar weet niet meer precies hoe ik hem verder ken. In ieder geval, hij stond voor me bij de kassa. We groeten elkaar, glimlachten omdat hij net iets eerder was en verder niets bijzonders.

‘Mevrouw Remmelswaal bijdraaien op kassa 3, alstublieft’ klonk door de intercom. Waarop @Marteineken naar mij keek en vriendelijk de legendarische woorden zei:‘Ah nu ben je toch nog eerder aan de beurt’ terwijl hij zijn boodschappen op de band begon te zetten.

‘IT GIET OAN!’ Schreeuwde het door mijn gedachten. Ik liep naar kassa 3. In plaats van suf je boodschapjes doen met een katerig hoofd, was dit een super spannende race geworden. Of @Marteineken nou wilde of niet.

Vlug zette ik mijn boodschappen op de band. Het ‘Kassa 2 meisje’ was al begonnen met het scannen van zijn boodschappen. Gelukkig kwam mevrouw Remmelswaal al aanlopen. Een leuk lief blond meisje. Ik glimlachte naar haar.‘ SCHIET OP!’ Klonk het door mijn hoofd. Al mijn boodschappen stonden al klaar om gescand te worden. Ik keek over mijn schouder naar kassa 2. Aargh, @Marteineken was al bezig met het inpakken van zijn laatste spulletjes. Gelukkig bleek mijn kassameisje ook nog eens erg vlot te zijn. Ik begon als een malle mijn boodschappen in de tassen te proppen. Ik hoorde achter me ‘Kan ik pinnen’. Ik had contant bij me. Ik gooide de tassen vol in mijn wagentje en gaf 50 euro aan mevrouw Remmelswaal. ‘WISSELGELD SNEL!!!’ waren mijn keiharde gedachten terwijl ik ‘ja graag’ antwoordde toen ze vroeg of ik een bonnetje wilde. Ik pakte mijn karretje en duwde het relaxt voorbij kassa 2 waar @Marteineken zijn pasje net terug in zijn portemonnee aan het stoppen was. We keken elkaar aan terwijl ik groette met:‘Op je klote, jongen’.

Ietwat verbaasd en lachend keek hij mij aan. Voldaan, als een winnaar, liep ik de Digros uit.

Door: Toby

Ook bloggen voor Kattuk.nl?
Mail je bijdrage naar info@kattuk.nl!  

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comments: 5

Laat een reactie achter

X