Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Informatieve sessie over Accommodatiegebonden tiener- en jongerenwerk

Blog

Informatieve sessie over Accommodatiegebonden tiener- en jongerenwerk

Op donderdag 28 januari is vanaf 19.45 uur tot 20.30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over ‘Accommodatiegebonden tiener- en jongerenwerk’.

De ontwikkelingen in de jeugdhulp brengen met zich mee dat actualisatie van het in 2012 vastgestelde jeugdbeleid noodzakelijk is. Er wordt steeds meer belang gehecht aan de preventieve rol die algemene voorzieningen, waaronder tiener – en jongerenwerk, kunnen vervullen en de ondersteuning die zij kunnen bieden bij het herstel van het normale leven van jongeren. In de nota ‘Actualisering en uitwerking koers voor het accommodatiegebonden tiener – en jongerenwerk vanaf 2015’ wordt hier verder op in gegaan.

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de door het college voorgestelde aanpak en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de hele vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 11 februari en neemt de gemeenteraad op 3 maart een besluit over het beleidsplan.

Aanmelden
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de sessie. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-406 53 02. Belangstellenden zijn ook welkom om te komen luisteren; daarvoor is aanmelding niet nodig.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X