Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Eenzaamheid /“Ik vind Join Us leuk omdat ik veel nieuwe mensen heb leren kennen”

Blog

“Ik vind Join Us leuk omdat ik veel nieuwe mensen heb leren kennen”

Join Us avonden in Katwijk en Noordwijk

Vanavond komen Teun, Coen, Vincent, Michelle, Emilio en Soraya naar Stappers in Katwijk. Vanaf daar gaan we richting het Panbos om te kuben, badmintonnen en frisbeeën. Fanatiek rent iedereen door elkaar terwijl het zonnetje nog lekker schijnt.

Twee weken geleden hebben we samen een diner gemaakt. Ruim 1,5 uur stonden deelnemers in de keuken terwijl anderen een spelletje regenwormen of 30 seconds speelden.

We zien soms hele introverte jongeren binnenkomen die zich langzaam ontpoppen tot jongeren die initiatief nemen om een activiteit voor de avond te bedenken. Want: ‘Iedereen wordt geaccepteerd zoals die is.’

Join Us is een project waarbij jongeren samenkomen om elkaar te ontmoeten en tegelijkertijd te werken aan sociale vaardigheden. Join Us is er voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar die meer contacten wil met leeftijdsgenoten en zin heeft om daar verandering in te brengen.

Tweewekelijks komen de jongeren op vaste dagen en tijden bij elkaar om elkaar te ontmoeten binnen hun eigen gemeente. Tijdens de avonden zijn er twee sociaal werkers van Welzijnskwartier bij om de jongeren te begeleiden. Gezelligheid staat voorop maar jongeren werken daarnaast ook aan hun eigen doelen (challenges).

Voor de 18+ groepen hebben we nog plek voor jongeren!
Kijk voor meer info of aanmelding op www.join-us.nu

In Katwijk en Noordwijk zijn twee 18+ groepen actief:
Join us Katwijk 18-25 jaar op woensdagavond (katwijk18-25@join-us.nu)
Join us Noordwijk 18-25 jaar op dinsdagavond (noordwijk18-25@join-us.nu)

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X