Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /I Got The Shot

Blog

I Got The Shot

Pfizer, Moderna, Janssen en Astrazeneca zijn de vaccin namen die jij de afgelopen maanden vast vaker hebt gehoord. Misschien ben je zelfs al opgeroepen om jezelf te laten vaccineren. Dan is de grote vraag of je je ook daadwerkelijk gaat laten vaccineren, want wat is wijsheid?

De enige wijsheid die ik jullie kan geven is dat je elkaar moet steunen in deze situatie en met deze beslissing i.p.v. elkaar afkatten of dwingen te vaccineren. Niet iedereen is zeker van zijn of haar keuze. En zijn ze dat wel, is het de bedoeling dat dat geaccepteerd wordt. Toch?

Ik heb uiteindelijk wel de keuze gemaakt om mij te laten vaccineren. Niet omdat mijn omgeving dat wilde, maar omdat ik daar zelf voor koos en mij daar ook prettig bij voelde! Niemand die daar verder iets over te zeggen of vinden heeft.

Zonder verdere argumenten ben ik dus twee weken geleden voor mijn eerste prik gegaan en ik kan je zeggen… ik was de jongste daar. Dus daar zat ik dan in een ruimte met allemaal ouwe luitjes die bevend en wel hun koffie/thee dronken en een toezichthouder die mensen ter plekke probeerde te koppelen aan elkaar. Wat mij betreft de highlight van die dag.

En het beste van allemaal, is dat ik deze keuze dus zelf heb gemaakt. Want dat mag ik, dat mag iedereen. Laat jezelf twijfelen, bang of standvastig zijn. Zolang je ieder ander in zijn/haar waarde laat en ook zelf de keuze laat maken, moet het goed komen.

Liefs,

Prep

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X