Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Hoezitdat.info is vernieuwd! Info en filmpjes over schoolkeuze, bijbaantjes, gezondheid en nog veel meer

Blog

Hoezitdat.info is vernieuwd! Info en filmpjes over schoolkeuze, bijbaantjes, gezondheid en nog veel meer

Hoezitdat.info is dé website voor al je vragen over school, relaties, gezondheid en nog veel meer. Hoezitdat is nu helemaal vernieuwd en heeft veel leuke extra’s zoals filmpjes en Twitter. Kun je een antwoord niet vinden op Hoezitdat.info of heb je een persoonlijke vraag? Mail, bel of chat met het team van Hoezitdat; dat kan anoniem.

Wil je meer geld verdienen? Hoezitdat geeft tips om aan een bijbaan te komen. Ga je op jezelf wonen? Hoezitdat weet waar je woningen kunt vinden, hoe je je moet verzekeren en hoe je met je geld om moet gaan. Zijn je ouders gescheiden en wil je erover praten? Ook dat kan via Hoezitdat.

Volg ons via @HoezitdatInfo en check onze vernieuwde website.

Heb je een barcodescanner op je smartphone? Scan dan de code en ga direct naar onze site.

Op Hoezitdat.info kun je 7 dagen per week 24 uur terecht en als je ons een mail stuurt krijg je de volgende werkdag al een antwoord!

Hoezitdat is de jongerenwebsite van de Centra voor Jeugd en Gezin in de regio Zuid-Holland Noord.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X