Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Eenzaamheid /Het Wijkteam – Eén plek voor (jeugd)hulp en ondersteuning

Blog

Het Wijkteam – Eén plek voor (jeugd)hulp en ondersteuning

Het Wijkteam van de gemeente Katwijk is er voor vragen of problemen waar iedereen mee te maken kan krijgen. Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u vragen of zorgen over uw kinderen, uw relatie, uw woonsituatie, geldproblemen of het vinden van werk? Deskundige medewerkers bieden een luisterend oor, praktische informatie en ondersteuning.

Wethouder Corien van Starkenburg: “We kunnen met het nieuwe Wijkteam problemen snel en dicht bij huis opvangen. Dit doen we in samenwerking met huisartsen en andere zorgverleners. Het uitgangspunt van het Wijkteam is, dat we de klant vooropstellen en dat we u snel en goed via één loket helpen.”

Voorheen waren er verschillende punten waar u terecht kon voor hulp en ondersteuning. Dit waren het Team Sociale Ondersteuning, de Jeugd- en gezinsteams en het Samenlevingsloket van de gemeente. Deze steunpunten werken nu al enige tijd samen binnen één Wijkteam. Hier kan iedereen van 0 tot 100 jaar terecht. Via één e-mailadres, één telefoonnummer en op twee locaties: De Burgt en ’t Kwadrant.

Waarmee kunnen we helpen?
U kunt bij het Wijkteam terecht met vragen over bijvoorbeeld:

  • Inkomen/ geldproblemen
  • Eenzaamheid
  • Hulp bij het huishouden
  • Langer thuis blijven wonen
  • Jeugdhulp

Contact
Het Wijkteam is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer  071-406 5000, e-mail: wijkteam@katwijk.nl of via www.katwijk.nl/wijkteam

Samenwerking
De Jeugd- en gezinsteams, het Team Sociale Ondersteuning (Kwadraad, MEE en Welzijnskwartier) en de medewerkers Participatie en Inkomen, Zorg en Logopedie van de gemeente Katwijk werken samen binnen het Wijkteam. U heeft geen doorverwijzing nodig. Door kennis en kunde samen te voegen, hopen we u nog beter te kunnen helpen.

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X