Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /Hele zomer lang #slimmerchillen

Blog

Hele zomer lang #slimmerchillen

Campagne gaat door deze zomer

Acht veiligheidsregio’s, waaronder Hollands Midden hebben besloten om ook in de zomer door te gaan met de campagne #slimmerchillen en jongeren uit te dagen. Dat betekent dat jongeren en studenten hun ideeën en goede voorbeelden voor de 1,5 meter samenleving van de toekomst tot 1 september kunnen blijven insturen. De beste inzendingen maken kans op een waardecheque.

Sinds afgelopen week zijn we een nieuwe fase ingegaan. We zitten weer op terrasjes, zijn weer welkom in musea en kunnen zelfs weer voorzichtig dromen over wat we gaan doen in de zomervakantie. Maar tegelijkertijd moeten we nog steeds – bij alles wat we doen – die 1,5 meter afstand houden. En drukte mogelijk mogelijk vermijden. Gedurende langere tijd. Om zo de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen.

Kans op cadeaubon
Om zo jongeren en studenten te blijven uitdagen om hun innovatieve en creatieve ideeën over de 1,5 meter society te delen via #slimmerchillen op TikTok, Instagram, Twitter, Facebook of door ze gewoon in te sturen via de mail naar info@slimmerchillen.nl .

Daarmee sluiten zij aan op de oproep die premier Rutte onlangs deed aan jongeren van Nederland: ‘Kom met creatieve ideeën over de samenleving van de toekomst. En beuk maar op de deur van jouw directeur om te zeggen hoe het ook anders kan. Want het gaat om jouw toekomst. ‘De beste ideeën maken kans op een cadeaubon van € 50, – € 20, van € 10, -.

Meer weten?
Kijk dan op https://slimmerchillen.nl

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X