Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /Heb jij een idee? Slimmerchillen helpt mee! 

Blog

Heb jij een idee? Slimmerchillen helpt mee! 

Heb jij een creatief 1,5 meter idee voor jouw gemeente of vriendengroep? Maar weet je niet precies hoe je het moet uitvoeren of waar je moet beginnen? Dan kunnen wij jou misschien helpen.

Stel: je hebt al heel lang een briljant idee om coronaproof iets leuks te ondernemen in jouw gemeente. Op 1,5 meter afstand uiteraard. Alleen: het komt er maar niet van. Omdat je niet goed weet waar je moet beginnen, hoe je alle spullen bij elkaar moet krijgen of omdat je niet de juiste contacten hebt in jouw gemeente.

In dat geval kan #slimmerchillen helpen om jouw plan uit te voeren. Hoe? Bijvoorbeeld door jou te koppelen aan de juiste contacten, door jouw idee te promoten of misschien wel door de benodigdheden voor jouw plan te fixen. Heb jij zo’n briljant 1,5 meter plan dat hoognodig tot uitvoering moet komen? Stuur dan vóór 31 augustus een mail naar info@slimmerchillen.nl met een korte omschrijving van wat jouw idee is. Wij kiezen er eentje uit en gaan ons best doen om daar een groot succes van te maken.

Creatieve oplossingen
De jongerencampagne ‘Slimmer chillen = Corona killen’ is een initiatief van acht veiligheidsregio’s. De campagne daagt jou uit om creatieve oplossingen te bedenken om veilig met je vrienden te chillen, op 1,5 meter afstand. Als we die oplossingen met elkaar delen op social media via #slimmerchillen of op https://www.slimmerchillen.nl, dan helpen we elkaar een handje.

Zomerstellingen
Heb jij geen plan dat vastloopt in de uitvoering, maar heb jij wel duidelijke opvattingen over hoe we corona aanpakken in dit land? Doe dan mee aan de #slimmerchillen-zomerstellingen. Wekelijks kan je op onze website jouw mening geven over tientallen dilemma’s en stellingen.

Doe jij mee? Ruim 300 jongeren zijn jou al voorgegaan en hebben de stellingen al beantwoord. Als jij jouw stem uitbrengt en daar een korte motivatie aan toevoegt, maak je kans op een cadeaubon. Want wekelijks verloten we er drie onder alle inzenders.

Rap-challenge
Ga jij liever muzikaal aan de slag? Maak dan je eigen #slimmerchillen-rap. Tot 31 augustus kun jij je eigen creatieve, flowende, grappige zomerrap nog naar ons insturen! Wie weet gaat hij straks als ‘zomerhit’ heel het land door! De winnaar verdient een cadeaubon van 50 euro. Inspiratie nodig? Er zijn al verschillende inzendingen te beluisteren op de website.

Slimmerchillen-poster
Heb jij minder met teksten of heb je geen ritmegevoel? Doe dan mee aan de #slimmerchillen-posterwedstrijd. Stuur ons jouw komische of misschien juist wel heel serieuze artistieke foto met als onderwerp ‘Ik en 1,5 meter’. Dan maken wij van jouw inzending een #slimmerchillen campagneposter, bestemd voor abri’s en reclameborden in jouw gemeente.

Meer weten?
Meer weten? Ga dan naar https://slimmerchillen.nl

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X