Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /Heb jij een idee? Dan helpen wij mee!

Blog

Heb jij een idee? Dan helpen wij mee!

#Slimmerchillen ondersteunt coronaveilige activiteiten

Heb jij een goed idee om in coronatijd veilig te chillen met je vrienden? Maar loop je vast in de uitvoering? Of weet je niet hoe je moet beginnen? Dan kunnen wij jou helpen.

Stel: je hebt al lang een briljant idee om iets leuks met je vrienden te ondernemen. Maar wel veilig uiteraard, op 1,5 meter afstand. Alleen: het komt er maar niet van. Omdat je niet goed weet waar je moet beginnen, hoe je alle spullen bij elkaar moet krijgen, of omdat je niet de juiste contacten hebt in jouw gemeente.

In dat geval kan #slimmerchillen helpen om jouw plan toch te realiseren. Bijvoorbeeld door jou te ondersteunen met de promotie, door je te koppelen aan de juiste contacten of misschien wel door de benodigdheden voor jouw plan te fixen.

Heb jij zo’n plan dat hoognodig tot uitvoering moet komen? Stuur dan een mail naar info@slimmerchillen.nl met een korte omschrijving van wat jouw idee is. Is jouw plan het grappigste, meest creatieve idee? Dan doen wij ons best om daar met jou een groot succes van te maken.

Creatieve oplossingen
De jongerencampagne ‘Slimmer chillen = Corona killen’ is een initiatief van acht veiligheidsregio’s. De campagne daagt jou uit om creatieve oplossingen te bedenken om veilig met je vrienden te chillen, op 1,5 meter afstand. Als we die oplossingen met elkaar delen op social media via #slimmerchillen of op https://www.slimmerchillen.nl, dan helpen we elkaar een handje.

Zomerstellingen
Wij willen ook graag jouw mening weten over hoe het verder moet. Want we zijn voorlopig nog niet van het coronavirus af en een vaccin laat vermoedelijk nog wel een tijdje op zich wachten. Maar oplossingen die bedacht worden zijn niet altijd zwart-wit. En dus zijn we benieuwd wat jij ervan vindt.

Doe jij mee? Reageer dan op de #slimmerchillen-zomerstellingen. Elke dag leggen we jou op https://www.slimmerchillen.nl en via #slimmerchillen een actuele stelling voor. Als jij jouw stem uitbrengt en daar een korte motivatie aan toevoegt, maak je kans op een cadeaubon. Want wekelijks verloten we er drie onder alle inzenders.

Rap-challenge
Ga jij liever muzikaal aan de slag? Maak dan je eigen #slimmerchillen-rap. Tot half augustus kun jij je eigen creatieve, flowende, grappige zomerrap nog naar ons insturen! Wie weet gaat hij straks als ‘zomerhit’ heel het land door! De winnaar verdient een cadeaubon van 50 euro. Inspiratie nodig? Er zijn al verschillende inzendingen te beluisteren op de website.

Slimmerchillen-poster
Heb jij minder met teksten of heb je geen ritmegevoel? Doe dan mee aan de #slimmerchillen-posterwedstrijd. Stuur ons jouw komische of misschien juist wel heel serieuze artistieke foto met als onderwerp ‘Ik en 1,5 meter’. Dan maken wij van jouw inzending een #slimmerchillen campagneposter, bestemd voor abri’s en reclameborden in jouw gemeente.

Meer weten?
Meer weten? Ga dan naar https://slimmerchillen.nl

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X