Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Gemeenteraad voor herbenoeming van burgemeester Visser

Blog

Gemeenteraad voor herbenoeming van burgemeester Visser

Burgemeester Visser is op 18 mei 2017 geïnstalleerd als burgemeester van Katwijk. De ambtsperiode van de burgemeester loopt na zes jaar af. De burgemeester kan bij koninklijk besluit op voordracht van de minister worden herbenoemd. De raad doet een aanbeveling inzake de herbenoeming van de burgemeester aan de minister door tussenkomst van de commissaris van de Koning.

De door de gemeenteraad ingestelde vertrouwenscommissie, bestaande uit de fractievoorzitters, heeft de aanbeveling voorbereid. De gemeenteraad heeft op 8 december besloten de aanbeveling te doen de burgemeester weer te benoemen.

Burgemeester Visser over het besluit van de raad:

“Ik ben blij en dankbaar dat de gemeenteraad heeft uitgesproken dat ik de komende periode weer uw burgemeester mag zijn om met de gemeenteraad, inwoners, het college, ondernemers, clubs, verenigingen en de ambtelijke organisatie te werken aan onze mooie dorpen. Ik wil er samen met u voor zorgen dat het goed gaat met onze inwoners en dat ze prettig leven in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.”

Foto: Burgemeester Visser in gesprek met jongeren over corona bij Kattuk.nl (juli 2020)

Jongeren in gesprek met burgemeester en wethouder Van Helden

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X