Mixtape.

Nieuw!

september, 2023

14sep19:0023:00Vink presenteert 'De Walgelijke Werkelijkheid!'Vanaf 19 uur @ Scum

Event informatie

Op donderdagavond 14 september presenteert lokaal cultfiguur Richard Vink zijn eerste dichtbundel in jongerencentrum Scum. 

De schrijverscarrière van Vink is zo’n 12 jaar geleden begonnen toen hij als vrijwilliger allerlei content voor de jongerenwebsite Kattuk.nl begon te schrijven. Van reviews tot interviews tot random achterlijkheden waar eigenlijk niemand op zat te wachten. Neem hier vooral notie van.

De afgelopen jaren is Richard zich steeds meer gaan toeleggen op het schrijven van gedichten en andere hersenspinsels. Tot groot genoegen van anderen die hem hebben aangespoord toch vooral te gaan publiceren. Niet alleen omdat het zulke mooie, rake, gedichten zijn, maar vooral ook vanwege de thematiek. Richard heeft taal gebruikt om de demonen te verdrijven die hem dikwijls tot suïcidale gedachten dreven. En dat is aardig gelukt. Richard bestaat nog steeds en als kers op de taart ligt er nu een fantastische dichtbundel op lezers te wachten.

Het is een bijzondere uitgave geworden, niet alleen qua inhoud, maar zeker ook qua vorm. Grafisch vormgever Peter Minnee, fotograaf Ted Denies en kunstenaar Simon de Jong hebben zich geheel belangeloos ingezet om er een passend geheel van te maken. De keuze voor papiersoorten, indeling en vouw- en druktechnieken door Peter, de stemmige zwart-witfoto’s geschoten door Ted en de ‘Strike a Pose’ ik wil ook op de foto door Simon geven het geheel precies de lading die het verdient. “Deze gasten snappen de vibe” aldus Richard.

De avond wordt muzikaal ondersteund door de akoestische, psychedelische, act Jaap Middernacht en het ambient/noise duo Stijlloos Niemand. De presentatie ligt in handen van Henk Kasius.

Je bent van harte welkom om dit spektakel mee te komen maken. Donderdag 14 september vanaf 19:30 uur in jongerencentrum Scum aan de Noordduinseweg in Katwijk.

Graag wel aanmelden van te voren via deze link!

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 23:00

Locatie

Scum

Noordduinseweg 3

Geen reacties

Laat een reactie achter

X