Mixtape.

Nieuw!

juni, 2024

23jun15:0017:00Theatervoorstelling “МИ.ТУТ. – WIJ. ZIJN. HIER.”@ Fascinus

Event informatie

Een indringend sociaal theaterproject

Op 23 en 30 juni 2024  vindt de première plaats van “МИ.ТУТ. – WIJ. ZIJN. HIER.”, een uniek sociaal theaterstuk gecreëerd door theatermaakster Hanna Taube, in samenwerking met negen Oekraïense vrouwen die vanwege de Russische invasie hun thuisland moesten ontvluchten. Deze voorstelling, een krachtig samenspel tussen leven en oorlog, biedt een symbolische interpretatie van hun ervaringen als vluchteling en hun hoop voor de toekomst.

Dit theaterstuk belooft een indrukwekkend verhaal te zijn die de veerkracht en saamhorigheid van de menselijke geest in tijden van tegenspoed benadrukt.

Over het project
Het theaterstuk is het resultaat van een intensief, vijf maanden durend sociaal theaterproject, geleid door de Oekraïense theatermaakster Hanna Taube en de Nederlandse sociaal werker Sietse van den Nouland van Welzijnskwartier. Dit project, dat plaatsvond in Lisse, richtte zich op de empowerment en integratie van Oekraïense vluchtelingen in Nederland. Tijdens het project verwierven de deelnemers professionele acteervaardigheden en technieken die hen helpen bij stressmanagement, aanpassing aan een nieuw leven en verbetering van hun levenskwaliteit. De universele taal van theater bood de deelnemers en de theatermaakster een manier om hun ervaringen te reflecteren en een authentieke dialoog te starten met de Nederlandse gemeenschap.

Je bent van harte welkom
Voor wie: Nederlanders en Oekraïners
Wanneer: 23 en 30 juni 2024, van 15:00 (deuren open) tot 17:00 uur
Waar: OJC Fascinus, Van Alkemadelaan 14, 2171 DH Sassenheim
Taal: Nederlands en Oekraïens
Toegang: Gratis, aanmelden kan door de QR-code te scannen

Voor meer informatie of vragen kan je terecht bij:
Sietse van den Nouland: Sietsevandennouland@welzijnskwartier.nl
of bij Hanna Taube: anitaube@gmail.com.

Tijd

(Zondag) 15:00 - 17:00

Locatie

Fascinus

Van Alkemadelaan 14, Sassenheim

Geen reacties

Laat een reactie achter

X