Mixtape.

Nieuw!

juni, 2024

15jun21:0023:30(Peter) & de Rest en Black Sunrise @ ScumVanaf 21 uur

Event informatie

Op zaterdag 15 juni 2024 opent Scum haar deuren voor een avond vol rockmuziek. Twee lokale bands, “(Peter) & de Rest” en “Black Sunrise”, zullen het podium betreden voor een avond vol heerlijke muziek. De toegang is gratis.

“(Peter) & de Rest” is een dynamische band bestaande uit vijf getalenteerde Kattukers in de leeftijd tussen 18 en 23 jaar. Gedreven door hun passie voor pop en rockmuziek, brengen ze een eclectische mix van nummers ten gehore. Van klassiekers van Queen en Doe Maar tot aan de alternatieve klanken van Talking Heads en Metallica, “(Peter) & de Rest” staat garant voor een veelzijdige en meeslepende live-ervaring.

“Black Sunrise” is een rock coverband die haar oorsprong vond in de samenwerkingsprojecten binnen de gerenommeerde muziekschool House of Music in Katwijk. Hun muziek ademt passie en energie, en hun setlist belooft een boeiende reis door diverse genres. Van Deftones tot Foo Fighters, van Alice in Chains tot Type O Negative, “Black Sunrise” weet het publiek te verrassen en te verleiden met hun unieke interpretaties van geliefde nummers.

Scum vindt het belangrijk dat jonge talenten ervaring op kunnen doen op het podium van Scum al jarenlang bied Scum een podium voor bandjes. De avond begint om 21.00 uur, waarbij de klein zaal van Scum open zal zijn voor het publiek. Om 21.30 uur zullen “(Peter) & de Rest” en “Black Sunrise” het podium betreden en het publiek trakteren op een avond vol rockmuziek. De toegang is gratis, dus nodig je vrienden uit en kom langs voor een avond vol livemuziek en plezier!

Scum is te vinden aan de Noordduinseweg 3 2221 BL Katwijk.

Toegang vanaf 16 jaar ID verplicht. Scum is ONLY PIN

Tijd

(Zaterdag) 21:00 - 23:30

Locatie

Scum

Noordduinseweg 3

Geen reacties

Laat een reactie achter

X