Mixtape.

Nieuw!

november, 2023

17nov20:0023:00Hoog Spel @ Mimiek's TheaterVanaf 20 uur

Event informatie

Mimiek’s Theater brengt komische thriller naar het Dorpshuis

Op 17, 24 en 25 november in de Theaterzaal van het Dorpshuis

Na jaren van kluchten heeft de volwassenengroep van de dinsdag het roer omgegooid: geen draaideur komedie dit seizoen, maar een heuse thriller wordt op de planken gebracht.

In november draait het drie avonden om een moord en de vraag wie deze gepleegd heeft. Was het de man met het mes? Zijn praktisch ingestelde echtgenote? Of die zweverige vriend uit het oude dorp, met die vreemde trekjes…? Het blijft ‘de dinsdaggroep’, dus een stuk met een lach en een knipoog, maar toch houdt de zoektocht de kijker in zijn greep: wat gebeurt er nu toch allemaal?

Onder regie van Ellen Zuijderduijn, die haar debuut beleeft als regisseur van volwassenen, spelen Rik van Beelen, Levy Dekker, Marcel Glasbergen en Esther Hooijmans het stuk ‘Hoog Spel’ van Lex Passchier. Laatstgenoemde heeft als scenarioschrijver meegewerkt aan onder andere Gooische Vrouwen, Baantjer en Moordvrouw: succes gegarandeerd!

Hoog Spel wordt gespeeld op 17, 24 en 25 november in de Theaterzaal van het Dorpshuis. Kaarten zijn te verkrijgen via www.mimiekstheater.nl

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 23:00

Locatie

Mimiek´s Theater

Kerkweg 3

Geen reacties

Laat een reactie achter

X