Mixtape.

Nieuw!

oktober, 2023

18okt19:3022:00Filmavond Plus @ De BiebBoekverfilming over moerasmeisje

Event informatie

Ontmoet elkaar en geniet van een nieuwe Filmavond Plus inclusief een lekker hapje en een drankje. Op 18 oktober ben je vanaf 19.30 uur welkom in de Verhalenzaal van Bibliotheek Katwijk aan Zee. Hier draait de boekverfilming over een moerasmeisje dat zelfstandig en geïsoleerd opgroeit in de moerassen van North Carolina en alle schijn tegen zich heeft.

Kya groeit geïsoleerd op in de moerassen van North-Carolina, nadat haar familie haar in de steek laat. Geruchten drijven haar weg van de gemeenschap en ze leeft een teruggetrokken leven. Ondanks dit alles voelt Kya zich aangetrokken tot twee jonge mannen uit het dorp en opent ze zich voor een nieuwe wereld. Echter, wanneer haar voormalige vriendje dood wordt aangetroffen, wordt ze door de politie gezien als de voornaamste verdachte. Ook de inwoners van Barkley Cove beschouwen de mysterieuze en wilde jonge vrouw als de moordenaar.

Daar waar de rivierkreeften zingen
De film is gebaseerd op het boek Daar waar de rivierkreeften zingen, geschreven door Delia Owens. Deze bestseller is fysiek te lenen bij de bibliotheek of als e-book via de online bibliotheek.

Aanmelden
Een kaartje kost €8.50 voor leden en €10.50 voor niet-leden. Kaartjes dienen van tevoren gereserveerd te worden via www.bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie van onze vestigingen.

 

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Hoofdbieb

Schelpendam 1

Geen reacties

Laat een reactie achter

X