Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /Doe mee! Vul de vragenlijst over Corona in!

Blog

Doe mee! Vul de vragenlijst over Corona in!

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar oud? Laat weten hoe jij de maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan ervaart. Lukt het je om je eraan te houden? Laat het weten door mee te doen aan het onderzoek van alle GGD’en het RIVM.

Jouw mening telt!

Klik HIER om aan het onderzoek mee te doen

Waarom dit onderzoek?
Op dit moment hebben we in Nederland te maken met een uitbraak van het coronavirus. De overheid heeft daarom maatregelen getroffen, die invloed hebben op uw dagelijks leven. Het RIVM en uw GGD willen graag weten hoe mensen met de maatregelen en adviezen omgaan. Hiervoor is ruim een maand geleden een onderzoek gestart waar al 90.000 mensen aan mee hebben gedaan. We gaan nu opnieuw de vragenlijst uitzetten in heel Nederland om te kijken of er zaken veranderd zijn in vergelijking met een maand geleden. Het onderzoek gaat onder andere over de volgende vragen:

  • Wat vinden mensen van de maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan?
  • In welke mate willen mensen die maatregelen opvolgen en lukt dat ook?
  • Wat zijn de effecten van de maatregelen op het dagelijks leven en het welzijn van mensen?
  • Waar halen mensen informatie over de coronacrisis vandaan?

Om de vragenlijst kort te houden, krijgt u over een aantal van deze onderwerpen vragen. Andere deelnemers krijgen weer vragen over de andere onderwerpen. Alle deelnemers wordt gevraagd een aantal persoonlijke gegevens zoals leeftijd, geslacht, gemeente waar u woont, woonsituatie, opleiding, welzijn en gezondheid in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Aan het einde van de vragenlijst kunt u aangeven of wij u mogen benaderen voor vervolgonderzoek. Als u daaraan wilt deelnemen verwerken wij ook uw e-mail adres en/of telefoonnummer hiervoor.

Meer weten?
Derde gedragsonderzoek GGD Hollands Midden: doe mee!

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X