Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /DOE MEE! Paarse Vrijdag Fotoshoots

Blog

DOE MEE! Paarse Vrijdag Fotoshoots

UPDATE: Nieuwe shoots op donderdag 25 november van 19-21 uur en vrijdag 26 november van 16-18 uur @ Kattuk.nl

Op vrijdag 10 december is het Paarse Vrijdag, een dag waarop scholieren door het dragen van de kleur paars hun support laten zien aan de LHBTIQ+ gemeenschap. Scholen in Katwijk doen dit jaar voor de tweede keer mee.

Net als vorig jaar organiseren we weer professionele fotoshoots voor LHBTIQ+ leerlingen en ‘allies’. Zo gaan we gave nieuwe PR foto’s maken en doen we leuke shoots voor de actie #KatwijkisLiefde.

Wil jij ook zo’n gave fotoshoot?
Elke donderdagavond vanaf 18 november tot en met 9 december kan je van 19-21 uur langskomen bij Kattuk.nl (Voorstraat 59) om mee te doen met de Paarse fotoshoots. Trek natuurlijk wel wat leuks paars aan, dan zorgen wij voor de rest! Wel graag vantevoren even aanmelden via lhbti@kattuk.nl.

Op Paarse Vrijdag (10 december) gaat iedereen de foto’s plaatsen op instagram met de hashtag #KatwijkisLiefde om zo online support aan de Katwijkse LHBTIQ-ers te laten zien.

Ook kan je bij Kattuk.nl terecht voor het ophalen van je ‘#KatwijkisLiefde’ paarse bandjes en de ‘Ja gezellig’ regenbooghartjesstickers.

Hieronder wat leuke foto’s van vorig jaar. Bekijk alle shoots van vorig jaar HIER, HIER en HIER.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X