Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /De Schuit annuleert evenementen maart

Blog

De Schuit annuleert evenementen maart

In de maand maart gaat het om de volgende 3 evenementen:
*James Walker (13 maart)
*St. Patrick’s Day (21 maart)
*Pene Corrida & All Doomed & Warhertz (28 maart)

Via Facebook

 

De Nederlandse Overheid heeft op donderdag 12 maart 2020 in overleg met Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen, in ieder geval tot en met 31 maart 2020, worden afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van het coronavirus COVID-19.

 

Hoewel wij niet altijd aan deze bezoekersaantallen komen, hebben wij besloten om onze evenementen voor de maand maart uit voorzorg waar mogelijk te verplaatsen. Wanneer dit niet lukt moeten wij deze helaas afgelasten. We zullen per evenement communiceren hoe we tot een oplossing gaan komen en wat de wijziging voor het evenement inhoudt.

 

In de maand maart gaat het om de volgende 3 evenementen:
*James Walker (13 maart)
*St. Patrick’s Day (21 maart)
*Pene Corrida & All Doomed & Warhertz (28 maart)

De Schuit vraagt als organisatie jullie begrip voor dit besluit. Uit voorzorg voor onze bezoekers en vrijwilligers zijn we genoodzaakt deze maatregelen te nemen. De Schuit zal, kleinschalig, wel open zijn voor reguliere openstellingen en hierbij de ‘normale’ voorzorgsmaatregelen hanteren omtrent het coronavirus.

 Check de website van RIVM voor meer info.

—-

Btw: De kleinschalige activiteiten in de tienerruimte, zoals de theorielessen, workshops en fotoshoots, gaan vooralsnog wel gewoon door. Hou deze site goed in de gaten voor updates

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X