Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /De avonturen van ‘Opgeflikkerd’ @ de Young Impact Awards

Blog

De avonturen van ‘Opgeflikkerd’ @ de Young Impact Awards

Niet gewonnen, wel gelachen

Zoals jullie al wisten is de Pride Radioshow ‘Opgeflikkerd’ genomineerd voor een Young Impact Award in de categorie Diversiteit. Vorige week donderdagavond was de uitreiking, we vroegen Raven, Angelo, Alan en Mike wat ze ervan vonden.

Hoe was het? Spannend? Onder de indruk?
We vonden het heel spannend. Vooral op de dag van de awardshow begon alles heel echt te voelen. Wij zijn onder de indruk van de geweldige initiatieven van de mede-genomineerden. Ze doen geweldige dingen in Nederland en wij wensen hen niets meer dan het beste. Het was een wild avontuur, maar we zijn blij dat al die drukte voorbij is.

Wat moesten jullie allemaal doen?
De eerste avond dat we ergens aanwezig moesten zijn, werden er foto’s gemaakt en hebben we kennisgemaakt met de medegenomineerden. Hier voelde het meteen alsof we eerder vrienden waren in plaats van concurrenten.

De tweede bijeenkomst werd er gefilmd voor onder andere promotiemateriaal en intro’s. Niet veel bijzonders. (beelden die werden gebruikt, werden niet van tevoren met ons afgestemd. Young Impact, do better.)

Voor de derde bijeenkomst stonden er workshops op de planning om ons initiatief beter te kunnen presenteren. Dit was te veel voor veel van ons (Young Impact, do better deel 2)

Als laatst hadden we de awardshow waar we nu wat meer over gaan vertellen. Na de awardshow was er een netwerkborrel waar we nieuwe contacten konden maken om ons verder te kunnen helpen, maar daar waren veel te veel mensen om elkaar fatsoenlijk te kunnen vinden en spreken. (Young Impact, do better deel 3)

Wie heeft er uiteindelijk gewonnen in de categorie Diversiteit?
Uiteindelijk heeft Sandra Pham gewonnen. Een Vietnamees-Nederlandse vrouw die was genomineerd met haar theatershow ‘Binnenvetter’, een show over het wegstoppen van jezelf en daarna jezelf weer opnieuw uitvinden.

Wat vonden jullie ervan?
Raven:

Het was leuk, gezellig, maar ook zeer stressvol. Ondanks alle stress ben ik dankbaar dat ik deze kans heb gehad en ik zou het nog steeds doen als ik wist wat me te wachten stond.

Mike: 

Het was leuk om mee te maken. De awardshow zelf was erg overweldigend. Naast dat was het een eer om genomineerd te zijn.

Alan:

Ik vind het een eer om met zulke geweldige mensen en organisaties genomineerd te zijn, maar van mij hoeft het de volgende keer niet. Te veel stress en te weinig goede planning. (#YIDB deel 4)

Angelo:

Ik vond het een leuke en unieke ervaring. Maar ik vond het op een gegeven moment wel alles heel krap en stressvol voelen. Ik ben super blij en dankbaar voor deze kans en heb nu meer motivatie om te groeien als show!

Nog met BNers gepraat?
We hebben even kunnen praten met Jurre Geluk. Hele fijne man om mee te praten en leek ook enthousiast te zijn over alle initiatieven. Vond de keuze voor de naam ‘Opgeflikkerd’ wel grappig. We werden ook de hele avond achtervolgd door KRO NCRV om geïnterviewd te worden voor een reportage.

Wat zijn jullie plannen voor de toekomst?
Wij hopen ons platform verder te kunnen groeien, ook buiten Katwijk. Met de nieuwe contacten die we hebben gemaakt tijdens dit hele traject hebben we wel hoop dat dit zal gebeuren. En we hopen dat als we de kans krijgen voor weer zo’n avontuur, dat het beter wordt georganiseerd en geregeld, en dat er meer rekening wordt gehouden met de genomineerden. (met name de neurodiverse mensen) (#YIDB deel 5)

Hopen jullie nog een keer genomineerd te worden?
Raven:

Ik hoop het wel voor een andere award, maar wel over een paar jaar pas weer. Eerst even bijkomen.

Alan:

Alleen als de prijs een jaar lang gratis frikandellen speciaal is.

Mike:

Ik zou graag nog een keer genomineerd worden. Alleen pas over een tijdje. Zodat we meer skills kunnen opbouwen en onszelf beter kunnen presenteren.

Angelo:

Dat zou super zijn maar dan wel als we al een tijdje bestaan en meer skills en ervaring opgebouwd hebben.

Allemaal bedankt voor jullie stemmen!

Hieronder nog wat social media posts, foto’s en video’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LHBTI kattuk.nl (@lhbti_kattuk.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Young Impact⚡ (@youngimpactnl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Young Impact⚡ (@youngimpactnl)

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X