Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/ChristenUnie /‘Satanisch’ concert Scum verbieden? De eerste reacties!

Blog

‘Satanisch’ concert Scum verbieden? De eerste reacties!

UPDATES: Gemeente verbiedt ‘Satanistisch’ metal feest in Scum niet

‘Satanistisch’ feest in Scum kan doorgaan

Er is veel commotie over het voorstel van ChristenUnie en SGP om een vermeend satanisch concert in Scum te verbieden. Op onder andere Instagram, Twitter, onze mailbox en Facebook regent het met reacties.

Zie hieronder de laatste reacties, check vooral de comments onder de diverse uitingen. Daar weer onder eerdere reacties. De meningen zijn duidelijk verdeeld, het concert gaat in ieder geval door. Later meer. Sowieso gaan leden redactie zondag even checken in Scum waar alle ophef nu over gaat.

En wil jij nou ook je mening laten horen?

Mail naar info@kattuk.nl

 

Arjan Monster via de mail:

De wereld staat in brand en wat doen we? Een concert naar Katwijk halen waar werkelijks niks positiefs vanuit gaat. Het argument dat er ook jongeren zijn die hier iets positiefs inzien is te bizar voor woorden. Dezelfde soort argumentatie die we te horen krijgen bij festivals waar drugs wordt gebruikt. Kappen met die destructieve krachten, daar zijn er in “real life” al genoeg van of lezen ze bij “scum” geen krant??Dit jongerencentrum krijgt subsidie, ik mag toch hopen dat we het er met elkaar over eens zijn dat dit soort concerten niet worden opgevoerd (mede) op kosten van de belastingbetaler? Organiseer in plaats van dit soort naar binnen gerichte activiteiten eens iets waar de samenleving echt wat aan heeft, zet deze negatieve beeldvorming om in iets positiefs, iets samenbindends voor de hele gemeenschap.

 

Nicoline Schuitemaker via de mail. Onderwerp: Doodsaanbidding?

Beste Scum, doe iets positiefs en ga niet de hel naar Katwijk halen. Er is al zoveel depressie en suïcidialiteit onder jongeren. Onverantwoordelijk! En zeker niet maatschappelijk betrokken om zo’n heftige band in jullie programma op te nemen! Scum onwaardig en destructief. Mvg,

Check vooral de comments onder post van AOK

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SGP Katwijk (@sgpkatwijk)


 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X