Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/ChristenUnie /ChristenUnie en SGP: Is dit wat we willen voor onze jongeren?

Blog

ChristenUnie en SGP: Is dit wat we willen voor onze jongeren?

Partijen willen metalconcert in Scum verbieden

Persbericht ChristenUnie en SGP

‘Geef toe aan de angst voor het onbekende en laat die angst je psyche mentaal verwoesten’ en ‘duisternis, haat en onverbiddelijke satanische chaos’. Aanstaande zondag zal er in jongerencentrum SCUM een optreden worden gehouden waarin dit aan de orde is en volop wordt gepromoot. In een tijd dat veel jongeren kampen met mentale problemen, zich vaak somber en neerslachtig voelen organiseert een jongerencentrum in onze gemeente een activiteit die de luisteraar aanvalt met ‘meedogenloze duisternis en dood’. De ChristenUnie en SGP stellen dit aan de kaak bij het college.

De maatschappelijke opdracht van SCUM is om jongeren op een veilige en laagdrempelige manier nieuwe vaardigheden te leren en om jongeren te stimuleren de beste versie van zichzelf te worden. De vraag is dan of we dit nu moeten willen voor onze jongeren? De ChristenUnie en SGP hebben heel veel verontruste berichten gekregen vanuit scholen, kerken en inwoners over deze, volgens de flyer satanische activiteit. Veel burgers zijn geschokt en voelen zich gekwetst dat iets dergelijks wordt toegestaan in een door de gemeente gesubsidieerd jongerencentrum.

De ChristenUnie en SGP willen van het college weten of die dit passend vindt bij de maatschappelijke opdracht die SCUM vanuit de gemeente heeft gekregen en of deze activiteit a.s. zondag van de agenda kan worden gehaald juist omwille van het welbevinden van onze jongeren.

Persbericht ChristenUnie en SGP

Later meer….

Foto: Katwijk Actueel

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X