Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /Coalitieakkoord CDA, CU en VVD

Blog

Coalitieakkoord CDA, CU en VVD

Formateur Bart van Kruistum (CDA) heeft overeenstemming bereikt met de ChristenUnie en VVD over een coalitieakkoord op hoofdlijnen. Na een intensieve informatieronde en constructieve onderhandelingen in de formatiegesprekken is de vorming van een nieuw College voor Katwijk nu nagenoeg afgerond. De verwachting is dat na het Paasweekend het nieuwe College met vier wethouders gepresenteerd kan worden. De ondertekening en presentatie van het coalitieakkoord vinden om 17.00 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis plaats.

De drie coalitiepartijen CDA, ChristenUnie en VVD werken de komende vier jaar aan een beter Katwijk. Een Katwijk met een slagvaardige gemeentelijke overheid die er is voor haar inwoners en dat in haar dienstverlening laat merken. Een Katwijk dat zich onderscheidt door stevige sociale structuren en actieve maatschappelijke organisaties, wijken en burgers. Een Katwijk dat veilig is en waar burgers zich veilig voelen. Een Katwijk met een gezonde economie, een duurzame leefomgeving en een goede infrastructuur. Een Katwijk waar de financiën op orde zijn en de lasten voor de burgers zo laag mogelijk blijven. Een Katwijk waar je met plezier kunt wonen, werken en recreëren.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X