Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Boekpresentatie ‘Wolventijd’ van Katwijkse auteur Lysander Mazee in bibliotheek

Blog

Boekpresentatie ‘Wolventijd’ van Katwijkse auteur Lysander Mazee in bibliotheek

De Katwijkse schrijver Lysander Mazee presenteert op zaterdag 4 juni tussen 14.00 en 15.00 uur zijn pas verschenen debuutroman ‘Wolventijd’ in Hoofdbibliotheek Katwijk aan de Schelpendam. ‘Wolventijd’ is een spannend en meeslepend avontuur dat zich afspeelt in de late Vikingtijd en teruggrijpt naar de Noorse mythen en sagen. Iedereen is van harte uitgenodigd bij de boekpresentatie, een leuke korte lezing door de auteur en boekverkoop/signeren. De toegang is gratis.

Wolventijd

‘Wolventijd’ is een roman die past in het genre Young Adult, voor jongeren vanaf ongeveer 18 jaar. Schrijver Lysander Mazee omschrijft zijn boek als een kruising tussen ‘Vikings’ en ‘Kruistocht in spijkerbroek’. In het verhaal wordt de jonge ijshockeyspeler Auke door legendarische wolvenkrijgers duizend jaar terug in de tijd ontvoerd om een van hen te worden en mee te vechten in een oorlog om het laatste Vikingheiligdom. Een boeiend en pakkend avontuur met een trans hoofdpersonage en vol mysterieuze wolvenkrijgers, actie en ontluikende liefde.

Het boek ‘Wolventijd’ is verschenen bij Dutch Venture Publishing, een uitgeverij die zich richt op de onafhankelijke, kleinere auteur uit binnen- en buitenland. Lysander Mazee heeft eerder meegeschreven aan de bundel Brave new love, maar Wolventijd is zijn eerste roman.

Boekpresentatie en – verkoop

Tijdens de presentie vertelt Lysander graag ook iets meer over een spannend onderwerp uit de Vikingtijd dat onderdeel uitmaakt van de historische achtergrond van Aukes avonturen in Wolventijd. En natuurlijk is er in dit verrassende uurtje volop gelegenheid voor vragen uit het publiek. Na de presentatie is er een drankje en kan de roman van Lysander Mazee worden aangeschaft (pinnen). Uiteraard zet de auteur er graag een handtekening in.

Erbij zijn?

Wie de informele boekpresentatie op zaterdagmiddag 4 juni om 14.00 uur in de Hoofdbibliotheek wil bijwonen, is van harte welkom. De toegang is gratis dus kom gerust even langs en schuif aan!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X