Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Arie den Haas genomineerd voor Vrijwilliger van het Jaar t/m 25 jaar

Blog

Arie den Haas genomineerd voor Vrijwilliger van het Jaar t/m 25 jaar

IMG-20131118-WA0007Afgelopen zaterdag werd tijdens de I Love Frizzz Full Moon party in Scum bekendgemaakt dat vrijwilliger Arie den Haas is genomineerd voor de titel ‘Vrijwilliger van het Jaar’ in de categorie tot en met 25 jaar. Factor Welzijn jongerenwerker John Knetsch en VIPKatwijk medewerkster Corine Hoek riepen Arie op het podium en maakten deze nominatie feestelijk bekend. De uitreiking van de vrijwilligersprijzen vindt plaats op 10 december in de Burgt in Rijnsburg.

Het jongerenwerk kent Arie als een betrouwbare en hardwerkende jongen die zich altijd met een goed humeur en veel enthousiasme inzet voor anderen! Daarnaast is hij het boegbeeld van de  alcoholvrije cocktailbar van The Factory en is hij bij bijna elk jongerenproject actief betrokken.

Niet alleen Arie stond in de spotlights, alle aanwezige vrijwilligers werden hartelijk bedankt voor hun inzet. Naast Arie zijn er namelijk nog tientallen andere vrijwilligers die zich voor de volle 100% procent inzetten.

Het jongerenwerk wil hierbij alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet.! We zijn er trots op dat deze jongeren steeds maar weer de tijd weten te vinden om zich in te zetten voor anderen. Zonder hun inzet zouden de Frizzzfeesten en andere activiteiten voor Katwijkse jongeren niet mogelijk zijn. Zij maken de feesten, de sfeer en alle dingen daarom heen tot een groot succes. Zij geven uitvoering aan de gedachte ‘van, voor en door jongeren’. Samen met deze vrijwilligers maken we een zinvolle en nuttige vrijetijdsbesteding voor alle jongeren uit Katwijk mogelijk en krijgen jongeren de kans hun talenten te ontdekken, te ontplooien en verder te ontwikkelen in een veilige omgeving.

Grote klasse en met recht iets om trots op te zijn!

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X