Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Alles over het SKA Oud en Nieuwfeest op Kattuk.nl!

Blog

Alles over het SKA Oud en Nieuwfeest op Kattuk.nl!

Over 11 nachtjes is het alweer zover, het SKA Oud en Nieuwfeest! Kattuk.nl geeft jullie als eerste alle updates over het feest! Vrijwilligers en stagiairs van Kattuk.nl gaan verslag doen over het opbouwen, het feest zelf en het afbreken, zodat jij overal van op de hoogte bent!

De vrijwilligers zijn te herkennen aan het onwijs vette grijze Kattuk.nl vest met een supermodieuze oranje voering. Zij zullen interviews houden met bands en vrijwilligers van Scum, foto’s maken van alles wat er vooraf, tijdens en na het feest gebeurt en nog veel meer! Ook worden er filmpjes gemaakt van het opbouwen (wat vandaag is al begonnen!).

Zoals je waarschijnlijk al weet staat Krush Radio ook op het Scumterrein met de locatiestudio Delta! Kattuk.nl zal hier natuurlijk ook veel aanwezig zijn, zeker tijdens het feest, alle foto’s die gemaakt worden zullen namelijk meteen op Kattuk.nl worden geplaatst!

Kun jij ook niet wachten tot het zover is en tel je de dagen af?? Klik dan hier, hier, hier en hier om alvast in de stemming te komen met foto’s van het afgelopen jaar!

Wil jij nou ook helpen met foto’s maken, interviews houden of andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@kattuk.nl!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X