Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /Aangepaste dienstverlening gemeente Katwijk

Blog

Aangepaste dienstverlening gemeente Katwijk

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is onze dienstverlening voor de balies aangepast. Voor vragen, spoedzaken of aangifte van geboorte of overlijden kunt u contact opnemen via (071) 406 5000. U kunt in ieder geval t/m 5 april geen afspraken meer online maken.

Als u in overleg een afspraak hebt gemaakt en u krijgt toch ineens klachten, zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts dan wordt u verzocht om opnieuw contact op te nemen via tel. 071-4065000. Bent u op het gemeentehuis, dan geven wij geen handen en verzoeken u, waar mogelijk, 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Milieustraat
De milieustraat is open maar ook daar geldt: kom alleen als het strikt noodzakelijk is en blijf weg als u last hebt van hierboven genoemde klachten.

Bijeenkomsten
Alle geplande gemeentelijke bijeenkomsten zijn voorlopig geannuleerd. De weekmarkt gaat vooralsnog door.

Spreekuren
Spreekuren met de burgemeester en met de wijkregisseurs gaan niet door en ook het inloopspreekuur van het Budget Informatie Punt vervalt. Inwoners kunnen vragen voor het Budget Informatie Punt mailen naar katwijk@plangroep.nl of bellen naar 071-4065141.

Samenlevingsloket en Team Sociale Ondersteuning
Het Samenlevingsloket en Team Sociale Ondersteuning zijn gesloten, maar u kunt nog wel telefonisch contact opnemen via tel. 071-4065000. Gemaakte afspraken blijven staan en worden zo veel mogelijk telefonisch en schriftelijk afgehandeld. Er worden geen huisbezoeken meer afgelegd.

Ondernemersvragen
Zelfstandig ondernemers worden zwaar getroffen. Heeft u vragen over gemeente gerelateerde zaken, dan kunt u mailen naar ondernemersinfo@katwijk.nl. Het kabinet wil mkb-bedrijven die door de Coronacrisis in financiële problemen dreigen te raken, helpen door garant te staan voor leningen. Meer informatie hierover vindt u op www.mkb.nl/corona en www.kvk.nl.

Heeft u een vraag?
Alle informatie over maatregelen als gevolg van het coronavirus vindt u op www.rivm.nl. Gemeente gerelateerde informatie vindt u ook op www.katwijk.nl.

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X