Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Jongerendienst met Trans World Radio – ‘Geloven als het moeilijk is’

Blog

Jongerendienst met Trans World Radio – ‘Geloven als het moeilijk is’

Wat betekent het voor christenen als de regering bepaalt wat de dominee wel en niet mag zeggen vanaf de preekstoel? Of als het verboden wordt om met tieners over Jezus te praten? Of wanneer er boetes staan op christelijke bijeenkomsten? Wat doet dat met je als christen? Hoe kun je dan geloven?

In veel landen is dit de realiteit waar christenen in leven. TWR werkt in deze gesloten en moeilijk bereikbare gebieden om de kerk te ondersteunen en om mensen die het Evangelie niet zomaar horen, toch over Jezus te vertellen. Dat gebeurt via radio, maar ook via internet, audiospelers en sd-kaartjes. Afhankelijk van wat het best bij een doelgroep past, zoekt TWR een medium om het Evangelie te laten horen. Er zijn ook programma’s voor landen waar deze problemen niet spelen, maar waar mensen door oorlog bijvoorbeeld niet meer naar een kerk kunnen. Op veel momenten biedt een stem op de radio of via modernere media mogelijkheden om Jezus dichtbij de mensen te brengen.

Je kunt hier meer over horen in de jongerendienst van de hervormde gemeente van Valkenburg a/d Rijn op zondag 12 januari 2020. Deur gaat om 9.35 open en de dienst start om 10.00uur. Locatie: aula CBS de Burcht, Broekweg 32, 2235BK Valkenburg. Iedereen vanaf 12+ is welkom! Jij komt toch ook?

Meer info: jeugdouderling.jeroen@gmail.com

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X