Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Zondag 13 oktober: Jongerendienst met speciale spreker van de Mission Aviation Fellowship

Blog

Zondag 13 oktober: Jongerendienst met speciale spreker van de Mission Aviation Fellowship

Zondag 13 oktober a.s. komt er een speciale spreker van de Mission Aviation Fellowship spreken tijdens de jongerendienst in de aula van basisschool CBS de Burcht.  
Jan Zwart, oud MAF-piloot en oprichter van MAF-Nederland vertelt over zijn avonturen tijdens zijn ruim 13.000 vluchten in Ecuador en Colombia, waar hij vloog in de tijd dat Pablo Escobar actief was o.a. in zijn vlieggebied. Hij laat wat beelden zien van de tijd dat hij jarenlang in Zuid Amerika woonde met zijn vrouw en 5 zonen. Daar zitten bizarre, mooie, spannende verhalen bij, waar hij ook een boek over geschreven heeft. Daar neemt hij er een stapel van mee.In Ecuador opende hij met zijn vrouw diverse nieuwe gebieden en bases. Dat werk gaat nog steeds door, maar nu in een ander jasje, met nieuwere vliegtuigen en ook nationale piloten. Ook daar vertelt Jan over. Nu vliegen er bij MAF-Nederland wel 30 gezinnen, piloten en technici, allemaal betrokken bij de verspreiding van het Goede Nieuws ‘Waar wegen eindigen’. Daar begint het voor de MAF! 

Hij daagt mensen uit om te gaan medewerken met MAF. Er is nog steeds plaats voor piloten en technici. De eerste officiële MAF vliegschool ter wereld opereert, samen met het Nederlandse kantoor, op vliegveld Teuge bij Apeldoorn, waar een speciale professionele training voor bushpiloten wordt gegeven.
 
Er is ruimschoots tijd voor interactie en vragen. 

Let wel: de vliegwereld is niet, zoals nogal gedacht wordt, een mannenwereld alleen, maar ook voor vrouwen, waarvan er al enkele dames-piloten op het veld operatief zijn.

Allemaal uitgenodigd! We starten om 10:00, de deur gaat om 9.35 uur. We hopen jullie weer te mogen begroeten. 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X