Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Zomerstop inloop Kattuk.nl en Kattuk.fm

Blog

Zomerstop inloop Kattuk.nl en Kattuk.fm

Van 11 juli tot en met 16 augustus geen open inloop. Theorielessen, radioshows, livestreams, oefenen bands, dj’s en workshops gaan wel door!

We zijn ff aan pauze toe! Na een seizoen keihard knallen is het nu tijd voor een welverdiende vakantie. Gaan we daarna helemaal opgeladen weer door.

Daarom zijn de redactie van Kattuk.nl, ‘De Loods’, ‘Klets’ en de radio- en dj-studio van Kattuk.fm van donderdag 11 juli tot en met vrijdag 16 augustus gesloten. Er is dus geen vrije inloop in deze periode. Ook de website en socials worden in deze periode wat minder vaak ge-update dan je van ons gewend bent.

Maarre….We staan niet helemaal stil hoor……

Er is dan wel geen inloop, maar veel van onze vaste activiteiten gaan WEL door!

Zo is het bestuur van Kattuk.nl achter de schermen druk bezig met het maken van plannen voor het nieuwe seizoen en het aanvragen van subsidies voor 2025 via de MAG.

De gratis theorielessen van Rijschool Zwanenburg gaan WEL door. En omdat het vakantie is zelfs elke week ipv om de week. Check HIER de tijden en data.

@ de vrijwilligers: Als je in deze periode aan de site wilt werken of elkaar wilt ontmoeten (bv. voor overleg) neem dan even contact op met een van de sleutelhouders in je groepsapp of een van de bestuursleden. Die regelt dan toegang voor je.

@ de radiomakers: de uitzendingen voor RTV Katwijk gaan WEL door! Team techniek is elke donderdagavond vanaf 20 uur aanwezig om je te assisteren met de uitzendingen. Wil je op een andere tijd? Neem dan contact op met Piet of Vink.

@ de DJ’s: De workshops, livestreams en het oefenen gaan WEL door, neem contact op met Arno voor het maken van een afspraak. Liefst wel ruim vantevoren.
Oh ja…Jullie kunnen in deze periode ook elke dinsdagavond tussen 17:30 en 21 uur in Scum terecht om te oefenen en je mixen op te nemen. Afspraak maak je via de groepsapp.

@ de bands: Het oefenen op dinsdagen gaat WEL door. Jullie weten het te vinden en hebben de sleutel. Bij vragen app Arno.

Fijn vakantie allemaal en tot snel!

Geschreven door: Arno

Geen reacties

Laat een reactie achter

X