Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Zomerbieb: met leuke activiteiten voor jong en oud

Blog

Zomerbieb: met leuke activiteiten voor jong en oud

Onder de titel Zomerbieb biedt Bibliotheek Katwijk vanaf 22 juli, gedurende de zes weken van de zomervakantie, een afwisselend activiteitenprogramma aan voor een breed publiek. Inwoners en bezoekers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan allerlei leuke en verrassende activiteiten. In de Zomerbieb komen leesplezier, met nieuwe dingen kennismaken, meedoen en op een ontspannende manier met elkaar iets leren óf maken, samen.

beeld zomerbieb_2019 lang

 

Een bezige zomer in de bieb
Met het programma van de Zomerbieb hoeft niemand zich deze zomer te vervelen. Een paar voorbeelden: workshop handlettering, zangworkshop ‘Zingend de zomer door’ voor volwassenen, workshop Minecraft, gymtas maken met de vinylsnijder, Art Bot Challenge, Mario Kart toernooi, Makersplaetsochtend, avondjeugdfilm mét popcorn, een spannende Break-in box Landgoederen, workshop collages maken voor volwassenen, lampje maken met de 3D printer voor ouder en kind, kindervoorstelling ‘De brandweermannetjes’, lezing van een zeevaarder over zijn boek ‘De Batavier’, Voorlezen voor kleintjes bij Zand Katwijk, voorstelling ‘Rupsje Nooitgenoeg’ en nog meer….

In alle vestigingen ligt de Zomerbiebfolder klaar die gratis is mee te nemen. Ook is het volledige Zomerbiebprogramma te vinden op de website van Bibliotheek Katwijk:

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de Zomerbiebactiviteiten is geopend. Sommige activiteiten zijn gratis te bezoeken, voor andere wordt een kleine entreeprijs gevraagd en moet je een toegangskaart hebben. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje want de zomerbiebactiviteiten zijn populair en vaak snel uitverkocht. Een kaartje kopen kan bij de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg maar ook via de website van Bibliotheek Katwijk (klik HIER). Ga naar de kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze, betaal met iDEAL en print je toegangskaart.

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X