Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Zomerbieb: met leuke activiteiten voor jong en oud

Blog

Zomerbieb: met leuke activiteiten voor jong en oud

Vanaf 12 juli in de bibliotheek

Onder de titel Zomerbieb biedt Bibliotheek Katwijk vanaf 12 juli, gedurende de zes weken van de zomervakantie, een afwisselend activiteitenprogramma aan voor een breed publiek. Inwoners en bezoekers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan allerlei leuke en verrassende activiteiten. In de Zomerbieb komen leesplezier, met nieuwe dingen kennismaken, meedoen en op een ontspannende manier met elkaar iets leren óf maken, samen.

Een bezige zomer in de bieb

Met het programma van de Zomerbieb hoeft niemand zich deze zomer te vervelen. Een paar voorbeelden: workshops Handlettering, workshop ZomerZang in Katwijk voor volwassenen, Micro:bit bootcamp, Break-in box Archeologie, cursus Stop-motion film maken, 3 workshops Vakantielezen (Sprookjesbingo, BiebOlympics, Moppenbeker), workshops Tie Dye t-shirt maken, crazy challenge Hou je ei heel!, cursus CoSpaces en Virtual Reality, kindervoorstellingen Marnicktheater en nog meer….

Programma en kaartverkoop

Kijk voor het volledige Zomerbiebprogramma op de website van Bibliotheek Katwijk: https://www.bibliotheekkatwijk.nl/zomerbieb.html.

Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje want de zomerbiebactiviteiten zijn populair en vaak snel uitverkocht. Een kaartje kopen kan ook via de website van Bibliotheek Katwijk: www.bibliotheekkatwijk.nl of bij de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X