Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Zomer in Katwijk! Zien wij jou ook tijdens zomeractiviteiten?

Blog

Zomer in Katwijk! Zien wij jou ook tijdens zomeractiviteiten?

Van 19 juli t/m 27 augustus is het ‘Zomer in Katwijk’. 6 weken lang is er van alles te doen in de gemeente Katwijk. Voor jong & oud, voor jezelf, vriendengroepen én gezinnen. Iedereen kan deze zomer meedoen aan leuke coronaproof activiteiten.  

Informatie & aanmelden kan via doemeeinkatwijk.nl.

Het volledige programma: Krant Katwijk WZK juni 2021 (pdf)

Het mag weer!
De afgelopen maanden hebben we met z’n allen veel thuis- en stilgezeten. Scholen waren lang dicht, sportparken waren gesloten en zorgcentra mochten geen bezoek ontvangen. De 1,5-meter samenleving hakte erin. We vreesden voor een zomer in de achtertuin of op het balkon. Maar ondertussen zijn de maatregelen versoepeld. Voor Welzijnskwartier reden om samen met vele partners toch een heel mooi zomerprogramma voor jou neer te zetten.

Doe mee in Katwijk!
We hebben 100 activiteiten voor jong en oud. Voor jezelf, voor vriendengroepen en gezinnen. Ben je op zoek naar actie, of ben je juist op zoek naar rust, het kan allemaal deze vakantie!  Alle activiteiten, gedurende 6 weken, kun je vinden op www.doemeeinkatwijk.nl. Hier kun je ook inschrijven voor de activiteiten.

Papieren programma
Het zomerprogramma staat ook in de krant van Welzijnskwartier. Deze wordt huis-aan-huis bezorgd. Niet ontvangen? Ga naar een huis van de wijk. Daar liggen er genoeg! Per week staat het volledige programma aangegeven. In de krant staat ook het reguliere programma van alle wijkteams en ontdek je wat er bij jou in de wijk gebeurt.

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X